שיווק ופרסום
מנת מישלן ומטבוחה מקופסאות שימורים: אירוע האוכל הגדול של רסטרטו
המקום בו תוכלו למצוא תחת קורת גג אחת מנת מישלן שמכינים מפסטה איכותית שניתן למצוא בסופר, טונה מפחית המפולטת ונארזת בעבודת יד ומוטי-בוחה מטבוחה מהירה מקופסאות שימורים של Mutti. בפעם הראשונה האירוע ייפתח לסיורים קולינריים
ביוני הקרוב יתקיים אירוע ייחודי של חברת המזון רסטרטו. שלושה ימים בהם מרכזת רסטרטו תחת קורת גג אחת את מיטב יצרני המזון מהעולם שיגיעו להציג, לספר ולבשל עם חומרי הגלם שלהם.
במהלך שלושת ימי האירוע יציגו ספקי המזון, ושפים אורחים מטעמם, מגוון רחב של חומרי גלם חדשים, טכניקות עבודה מקצועיות, שפע של טעימות ומפגש בלתי אמצעי עם אנשי מקצוע מתחום הקולינריה.
האירוע יתקיים במתחם האירועים ״בן אביגדור״, במקום יוכלו האורחים לשוטט בין הדוכנים הבנויים כמסעדות רחוב, להתרשם ולטעום ממנות וחומרי גלם ייחודיים שהגיעו כל הדרך מחו"ל.
באירוע תוכלו למצוא שלל חברות כמו: מוטי-בוחה, טפאס בר ספרדי. כמו כן, תהיה במקום פיצרייה, מעדניה, בייקרי, גלידריה, ומעבדת קפה של חברת Diemme.
עוד ב-
בדוכן של חברת "Mutti" יכינו את ה״מוטי-בוחה״ המפורסמת, מטבוחה מהירה מעגבניות Mutti. המוטי-בוחה מיוצרת משילוב של עגבניות פלאטי – עגבניות שלמות ומתוקות שכבר מגיעות מקולפות בפחית וחוסכות את כל ההתעסקות של קילוף עגבניות. יחד עם עגבניות חתוכות דק – פולפה, מוצר שהפך ללהיט בישראל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



