שיווק ופרסום

פתוח ובטוח: המסעדות שחוזרות לפעילות

גם בימי המלחמה, המסעדות נלחמות על פרנסתן ולא מוכנות להיכנע לטרור. המסעדות, שלאחרונה הפכו ברובן לחמ"ל עבור תושבי הדרום, חוזרות לפעילות מלאה על מנת להעניק ללקוחות רגע של אושר עם אוכל טוב ומנחם

מערכת ice | 
מסעדה (צילום אמיר מנחם)
את השפעת המלחמה על ענף המסעדנות מוקדם עדיין לאמוד. עם זאת, זה ברור שמדובר במכה קשה. בעלי מסעדות וברים שטרם סיימו לספור את נזקי הקורונה, נאלצו לסגור שוב את העסקים ולהתמודד בעצמם עם ההשלכות.
בשבועיים האחרונים שימשו רוב המסעדות כמרכזי חמ"ל, אך בימים האחרונים החל טפטוף של מסעדות שחוזרות לפעילות מלאה. למשל, המסעדה האהובה סנטה קתרינה של השף תומר אגאי תפתח מחדש בקונספט מותאם למצב.
כמו כן, גם המסעדות: קאב קם, אמש, מקום בלב, רשת ההמבורגרים אגאדיר, צייט פור ברוט, פרא, שרונה מרקט, נולה, שישה במאי, גרקו אזורי חן, סרפינה, נורדיניו, הרצל 16, הוטל מונטיפיורי ודוכני אוכל רבים בשוק הכרמל כבר הודיעו על שובם לפעילות במתכונת מוגבלת.
מקומות מסוימים הקדימו את שעות הפעילות, כנראה מתוך כוונה להימנע מכניסה לשעות החושך והאזעקות. ישנה אפילו מסעדה חדשה אחת ש'העיזה' להפתח בימי המלחמה: ג'אנגו - ביסטרו חדש הממוקם בסמוך לשוק הכרמל. "ההחלטה הייתה קשה, אבל יש לנו אחריות גם במישורים הכלכלי, החברתי והנפשי", אומר אחד הבעלים.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה