קריירה ולימודים

הורים מנעו מעובדות ערביות להיכנס למעון: "גזענות, בושה וחרפה"

הורים חסמו את הכניסה למעון נעמת לגיל הרך בחולון, לא אפשרו לעובדות ערביות להיכנס אליו ודרשו את סילוקן באופן מידי. מנעמת נמסר: "גזענות ואפליה מכל סוג - לא אצלנו. זו בושה וחרפה, אנחנו נגן על זכותן של כל העובדות שלנו לעבוד ללא קשר למוצא שלהן או לדת שלהן"
גן ילדים (צילום פלאש 90/ יוסי זליגר)
הורים חסמו הבוקר (יום שלישי) את הכניסה למעון נעמת לגיל הרך בחולון, לא אפשרו לעובדות ערביות להיכנס אליו ודרשו את סילוקן באופן מידי. ההורים הופתעו לגלות שלמעון הגיעו נשים ערביות והם מוחים על כך בכניסה אל המעון. כך פורסם היום (שלישי) ב-YNET.
יו"ר נעמת, חגית פאר, מסרה בתגובה כי "גזענות ואפליה מכל סוג - לא אצלנו. זו בושה וחרפה, אנחנו נגן על זכותן של כל העובדות שלנו לעבוד ללא קשר למוצא שלהן או לדת שלהן. מדהים שצריך בכלל להבהיר זאת במדינת ישראל של שנת 2022. הצוות החינוכי במעון נאלץ ללחוץ על לחצן המצוקה בשל תחושת האיום".
 
כרמל איתן, דוברת נעמת שנמצאת עכשיו במעון, מסרה כי "אני מזועזעת. בערך כ-20 הורים הגיעו הבוקר ועד עכשיו הם לא נותנים לסייעות להיכנס. להבנתי הסייעות היו הרבה זמן ברכב, ההורים תחקרו אותם, בקשו מהן להוציא תעודת זהות. ההורים נתלים בהסברים מכובסים שהן לא יודעות עברית, לא עברו הכשרה. אבל 99 אחוז מהסייעות מקבלות את ההכשרה וכל מסלול הלמידה שלהן תוך כדי עבודה, זה המצב היום במדינת ישראל. הן עובדות טובות, מסורות, ואוהבות ילדים. אחת מהן עם הכשרה מקצועית לעבודה עם ילדים".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    כל הכבוד
    אורן 09/2022/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לא מבין מה הבעיה , חזק ואמץ להורים
    סגור