כסף וצרכנות

חברות התעופה בהודעה דרמטית: הביטול הגדול

שדה התעופה בן גוריון סגור לטיסות מסחריות עד להודעה חדשה. בשל כך, הוציאו הבוקר חברות התעופה הישראליות על עדכון חשוב לנוסעים. זה מה שעליכם לעשות אם הזמנתם טיסה עד סוף החודש
ענת סימן טוב | 
ביטול טיסות-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
המצב הביטחוני לא צפוי להשתנות בימים הקרובים, כולל סגירת השמיים והמרחב האווירי. בהמשך להערכת מצב ולאור המשך ההנחיות של גורמי הביטחון, סגירת השמיים וסגירת נתב”ג לטיסות, ארקיע הוציאה עדכון לנוסעים.
לאחר שהודיעה אמש חברת התעופה ארקיע על ביטול טיסותיה לראשון ושני, פרסמה אחר הצהריים החברה: בהמשך להערכת מצב ולאור המשך ההנחיות של גורמי הביטחון, סגירת השמיים וסגירת נתב”ג לטיסות - ׳ארקיע׳ מודיעה כי כלל טיסות החברה, לרבות טיסות ל/מאילת עד ליום שבת 21.6.2025 (כולל) מבוטלות.
׳ארקיע׳ פועלת בתיאום מלא עם רשויות התעופה ופיקוד העורף ותמשיך לעקוב באופן רציף אחר ההתפתחויות הביטחוניות והנחיות גורמי המדינה. אנו נעדכן את לקוחותינו בכל שינוי ומבקשים מהנוסעים לגלות סבלנות ואורך רוח בתקופה מורכבת זו.
"נוסעים שהזמינו את כרטיס הטיסה עד לתאריך 12.6.2025, והטיסה שלהם מתוכננת בין 15.6.2025 ל-30.6.2025 ומעוניינים לדחות את מועד טיסתם - יקבלו  שובר זיכוי עתידי בתוקף לשנתיים. נוסעים שהזמינו חבילות נופש הכוללות טיסות ומלון - יקבלו שובר זיכוי עתידי עבור מרכיב הטיסה בלבד. דמי ביטול עשויים לחול על מרכיב המלון, אלא אם תתקבל הסכמה אחרת מהמלון.
"מוקד השירות של ׳ארקיע׳ פעיל במתכונת חירום בצ’אט ווטסאפ בלבד - במספר 03-6903712 בין השעות 08:00–20:00 (שעון ישראל)".

גם חברת תעופה אייר חיפה הודיעה על ביטול טיסותיה עד מחר ה-16 ליוני. יחד איתה הודיעה חברת התעופה טוס אייר ובלו בירד כי הן מבטלות גם את טיסותיהם לארץ עד ה-18 ליוני כולל.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה