כסף וצרכנות

רשת המזון מהיר האהובה על ישראלים בשת"פ ענק

רשת המזון המהיר ורשת מתחמי השעשועים האהובות על הישראלים - משיקות שיתוף פעולה במטרה להגדיל את תנועת הלקוחות בסניפים | כל הפרטים על המהלך החדש

מערכת ice | 
קניון עזריאלי ירושלים (צילום רותם רוגובסקי חברת סקי פרו)
רשתות KFC ישראל ובבילון פארק מכריזות על השקת שיתוף פעולה חדש וראשון מסוגו, המחבר בין עולם הגיימינג לעולם המזון המהיר, במטרה לייצר חוויית בילוי משודרגת למשפחות, ילדים ובני נוער.
המהלך השיווקי מבוסס על מודל של חיבור דו-כיווני בין שני המותגים הפופולריים. מצד אחד, לקוחות בבילון פארק יוכלו להמיר נקודות שאותן צברו במשחקים למוצרים ברשת KFC, ביניהם: צ'יפס בינוני, קלאסיק בורגר או זינגר בורגר. מנגד, כל רוכש של ארוחת ילדים בסניפי KFC יזכה להטבה ייחודית הכוללת 50 מטבעות לשימוש באפליקציית בבילון.
ברשתות מעריכים כי המהלך ייצר תנועת לקוחות הדדית משמעותית בין הסניפים שתביא לעליות בהכנסות. המיקוד המרכזי של הפעילות יהיה במתחמי מסחר ובילוי בהם פועלים שני המותגים בסמיכות, דוגמת קניון עיר ימים, אשדוד ומתחמי סינמה סיטי. מטרת המהלך היא, בין היתר, לחזק את הערך המוסף של ארוחות הילדים של רשת העוף המטוגן, כחלק מאסטרטגיה רחבה של החברה ליצירת חיבורים חווייתיים עם מותגים הפונים לקהל משפחתי וצעיר.
סיון פוני, סמנכ"לית שיווק ב-KFC ישראל, מסרה: "אנחנו מאמינים ביצירת ערך אמיתי ללקוחות שלנו. החיבור עם רשת בבילון פארק, מאפשר לנו להעשיר את חוויית ארוחות הילדים ולהפוך אותה לחלק מחוויית בילוי כוללת – משחקים, אוכל והנאה במקום אחד".
בן מלכה, מנהל פיתוח עסקי גלובלי בבבילון פארק, הוסיף: "בבילון פארק תמיד שואפת להיות בחזית הבילוי המשפחתי, והחיבור עם מותג בינלאומי מוביל כמו KFC הוא צעד טבעי עבורנו. אנחנו נרגשים להעניק ללקוחות שלנו את האפשרות 'להרוויח' את הארוחה שלהם דרך חוויית המשחק, ולהפוך את הנקודות שהם צוברים לפרס קולינרי טעים. השילוב בין הריגוש שבגיימינג לבין האוכל האהוב של KFC יוצר יום בילוי הוליסטי ומשתלם יותר עבור הקהל הישראלי".
רשת בבילון פארק, למי שלא מכיר היא מהמובילות בתחום מתחמי השעשועים, ומציעה מגוון אטרקציות ושדרות משחקי ארקייד לפונות לטווח גילים רחב (2-80). סניפיה פרוסים מצפון ועד דרום ופועלים בכל ימות השבוע (09:30 עד 23:00). במקביל, KFC ישראל, המביאה את חוויית העוף האייקונית המובילה בעולם וממשיכה לפעול בפריסה ארצית ולייצר חוויות קולינריות וחברתיות.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה