כסף וצרכנות
שופרסל מרסקת מחירים לפסח: זה מוצר היסוד שנמכר רק ב-5 שקל בלבד
רשת הסופרמרקטים משיקה מבצעי ענק לחברי מועדון על מוצרי ניקיון מובילים, כולל מותגים מוכרים וסדרה חדשה. ההנחות מגיעות לעשרות אחוזים לקראת החג המתקרב
לקראת חג הפסח המתקרב, רשת שופרסל מעלה הילוך במלחמה על כיסו של הצרכן הישראלי ומשיקה לחברי המועדון קופונים תחת הכותרת "קופונים מבריקים לפסח". המבצעים, שמתמקדים במוצרי הניקיון והתחזוקה לבית, מציגים הנחות עמוקות של עשרות אחוזים על מותגים מוכרים לצד סדרת מוצרי הניקיון החדשה של המותג Lu, שמבטיחה ניקיון מושלם לחג במחירים נגישים לכל נפש.
בין המבצעים הבולטים שניתן למצוא בקטלוג הקופונים, בולטות במיוחד קפסולות הניקוי למדיח של המותג Finish (אריזות של 25-28 יחידות) שנמכרות ב-17 ש"ח בלבד במקום 41.90 ש"ח. גם בתחום הכביסה נרשמת בשורה משמעותית עם קפסולות ג'ל לכביסה של XPO (מארז 30 יחידות) במחיר של 15 ש"ח בלבד, חיתוך של כמעט 50% מהמחיר המקורי שעמד על 29.90 ש"ח. עבור מי שמחפש פתרונות לניקוי כללי, משחת הפלא המפורסמת של אסטוניש נמכרת ב-15 ש"ח במקום 24.90 ש"ח.
עוד ב-
גם המותג Lu מקבל במה מרכזית עם מגוון מוצרים במחירי רצפה: נוזל לניקוי רצפות במגוון ניחוחות (2 ליטר) ב-10 ש"ח בלבד, מארז מטליות לניקוי רצפה ב-8 ש"ח, ודלי מטליות לחות לניקוי כללי ב-15 ש"ח. אפילו מוצרי היסוד לא נשארו מחוץ לחגיגה, כאשר נוזל כלים XPO (750 מ"ל) ונוזל לניקוי חלונות נמכרים ב-5 ש"ח בלבד ליחידה. המבצעים בתוקף לחברי מועדון שופרסל ומצטרפים חדשים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



