תרבות ופנאי

צדיקה: עינב בובליל מתפללת על העוקבות שלה

עינב בובליל טסה למרוקו להילולה של רבי יצחק אבוחצירא ולא שכחה את העוקבות שלה - עם תיבת בקשות מיוחדת לתפילות וסגולה עם בקבוק ערק
מערכת ice | 
עינב בובליל (צילום אינסטגרם/ einavbooblil_benisti)
משפיענית הרשת, עינב בובליל, ידועה בזיקה שלה לדת ומסורת אבל גם בקרבה שלה לעוקבות שלה. אז מה קורה שמחברים בין השניים? הכוכבת טסה עם בעלה למרוקו במיוחד כדי להשתתף בהילולה של רבי יצחק אבוחצירא והפתיעה את העוקבות שלה עם מחווה מרגשת במיוחד.
כידוע, זמני הילולות וקברי צדיקים הם מקום של רבים להתפלל ולבקש בקשות. אבל מה קורה למי שלא יכול לטוס עד מרוקו? פשוט תבקשו מעינב! הבוקר (שלישי) פתחה בובליל תיבת הודעות מיוחדת באינסטגרם שלה שמוקדשת רק לעוקבות שרוצות לבקש ברכה במהלך ההילולה. לצד התיבה כתבה: "בע"ה שנזכה להגיע אליו לשלום ושכל התפילות שלנו יענו אמן".
עוד פרסמה סגולה שנהוג לעשות ביום הזה: "לקנות בקבוק ערק ולהגיד 'את הבקבוק הזה קניתי לכבוד ההילולה', ואז לבקש את הישועה או הבקשה שאת רוצה", כתבה והמשיכה להסביר שאת הבקבוק יש לשמור סגור ולפתוח אותו רק כעבור שנה, בהילולה הבאה. 
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה