תרבות ופנאי
נינט טייב בהודעה דרמטית: "שלום אנשים טובים, ממשיכים להתפלל"
הבוקר (שלישי) יצאה הכוכבת בהודעה דרמטית בסטורי שלה והכריזה על שינויים בסיבוב ההופעות האקוסטי שהיה אמור להתחיל השבוע
גל הביטולים ממשיך. אמני ישראל קשובים לקהל ולתחושות הלאומיות ובעקבות החדשות הקשות והחזרת החטופים החללים, החליטו זמרים שונים לבטל לדחות את הופעותיהם. בשבוע שעבר עומר אדם ועברי לידר הודיעו בלב שבור כי הם החליטו לדחות את המופעים שלהם.
כעת, גם נינט טייב, בהודעה חריגה לקהל שלה. למרות שעברו מספר ימים ועם ישראל מתחיל לחזור לשגרה, החליטה הזמרת על דחיית סבב ההופעות האקוסטי שלה. בהודעה שפרסמה היום (שלישי) בסטורי שלה כתבה: "שלום אנשים טובים, החלטנו לדחות את תחילת הסיבוב האקוסטי".
המופע הראשון מבין המופעים האקוסטים היה אמור להתקיים בחמישי הקרוב בבאר שבע, אך הוא נדחה ויתקיים רק ב-18.3. עוד הוסיפה טייב בהודעה: "ממשיכים להתפלל להשבת כל החטופים הביתה ועכשיו".
בשבוע שעבר, עם היוודע דבר חזרתם של החללים החטופים כתבה הזמרת פוסט באינסטגרם לצד תמונתם של שירי, אריאל וכפיר ביבס: "אני לא יודעת. לא יודעת איך אפשר לנשום. הגוף בפנים כאילו רב עם עצמו. קוראת את השורות האלה ולא מצליחה לתפוס את זה".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


