תרבות ופנאי
להקת פינק פלויד חוזרת לישראל: איך תוכלו להינות מהם?
"פינק פלויד בפומפיי" יגיע לסינימטק תל אביב, בשני אירועים נדירים. הסרט צולם עוד לפני הצלחתה, ומתעד את פינק פלויד בתקופה שקדמה לפריצה הגדולה שלה, כשעדיין לא הייתה להקת ענק.
הסרט פורץ הדרך של אדריאן מאבן משנת 1972, שמתעד את פינק פלויד בתקופה שקדמה לפריצה הגדולה - יגיע לסינמטק תל אביב. "פינק פלויד בפומפיי", חוזר לסוף שבוע אחד בלבד להקרנה קולנועית, במקביל להקרנות ברחבי העולם.
הסרט מתעד את פינק פלויד רגע לפני שכבשה את העולם עם האלבום המצליח "The Dark Side of the Moon", וכולל גם קטעי מאחורי הקלעים נדירים מהעבודה המוקדמת על האלבום באולפני Abbey Road.
בהובלת לנה טופהאם, מנהלת השחזור של הלהקה, הסרט יגיע בגרסה משוחזרת לקודמו האייקוני, ויכלול סאונד משופר, בליווי איכות 4K. כחלק מהמאמצים שהושקעו לצורך הפרויקט, שוקם הסרט בקפידה פריים אחר פריים - כל פרט נסרק בטכנולוגיית 4K מתקדמת, הצבעים רועננו, וכל מרקם ופרט נבדק ושוחזר תוך שמירה על המראה הטבעי והאותנטי של המקור.
.jpg)
"פינק פלויד בפומפיי". קרדיט: Trafalgar Releasing
עוד ב-
ניק מייסון, מתופף הלהקה, אמר: "Pink Floyd: Live At Pompeii הוא תיעוד נדיר וייחודי של הלהקה מופיעה בלייב, בתקופה שקדמה ל-'The Dark Side of the Moon'".
ההקרנה תתרחש במסגרת מועדון פסטיבל סאונדטרק של סינמטק תל אביב ביום שישי, 25 באפריל, בשעה 20:30, וביום שבת, 26 באפריל, בשעה 20:30.
ההקרנה תתרחש במסגרת מועדון פסטיבל סאונדטרק של סינמטק תל אביב ביום שישי, 25 באפריל, בשעה 20:30, וביום שבת, 26 באפריל, בשעה 20:30.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



