תרבות ופנאי

די עם המנגל: כל האטרקציות ליום העצמאות במזגן

גם לכם נמאס לרדוף אחרי הילדים בחום? להילחם עם כל על ישראל על פיסת דשא בשביל לעמוד לנפנף? אין לכם כבר כח לאכול בשר? אספנו לכם את האטרקציות הכי שוות ליום העצמאות במזגן
מערכת ice | 
אטרקציות ליום העצמאות (צילום shutterstock)
די, חם בחוץ, ברחבי כל הארץ אפשר לראות הורים עייפים ומותשים - חלקם ממנגלים, חלקם רודפים אחרי הילדים בגינות וחלקם שוברים את הגב כדי שגם הילד שלהם יהיה גבוה על הכתפיים ויוכל לראות עוד איזה מופע של כוכב ילדים או מטס רחוק בשמיים. רוצים בילוי משפחתי קצת אחר ביום העצמאות? קבלו אטרקציות שוות לעשות עם הילדים והכי חשוב - הן במזגן!
מדעטק – המוזיאון הלאומי למדע, טכנולוגיה וחלל 
הזדמנות ליהנות ביום כיף משפחתי מחוויות מעשירות, מאתגרות ומעוררת סקרנות, ביניהן גם מופע הדגמות מדעיות חיות בהשראת המדענים, הממציאים והחוקרים שלנו. מסע מרתק בעקבות החדשנות הישראלית ואיך סקרנות ומצוקה הפכו בישראל לכוח מדעי פורץ דרך, עד כדי תגליות, ששינו את העולם.
איפה, מתי, כמה: רחוב שמריהו לוין 25, חיפה, בין השעות 10:00-16:45. מחיר: 84 שקל לכרטיס בהזמנה דרך האתר. עד גיל 5 הכניסה חינם. 

צילום: מושון תמיר
קרקס CIRCO CIRCO - חיפה
הקרקס המפורסם מגיע לחיפה. הקרקס הבינלאומי  שמשתתפיו נמנים עם גדולי האקרובטים בעולם, מגיע לתת חיבוק לקהל הישראלי ולקחת אותו למסע מסעיר, קצבי, סוחף, מרתק ומלא בהפתעות! הפקת ענק בינלאומית המציגה פעלולים אקרובטיים מרשימים בגובה רב, תרגילים מדהימים בשיווי משקל, להטוטנות וירטואוזית וקומדיה. המופע מיועד לכל המשפחה ולכל גיל, ללא דיבור וללא חיות. 
איפה, מתי, כמה: חוצות המפרץ חיפה, עד ה-17.5, בשעות  10:00,12:30,13:30,17:00
איפה. כרטיס יעלה לכם בין 59 שקל ל-119 שקל.

צילום: רועי ברקוביץ
FROZA - קרקס על הקרח
הפקת ענק בינלאומית עם מופע מרהיב ויוצא דופן! מופע קרקס על הקרח - חוויה עוצמתית, ייחודית ובלתי נשכחת לכל המשפחה! אוהל הקרקס הייחודי שאפיטו מארח משטח קרח אמיתי, עצום בגודלו, שהוקם במיוחד לטובת המופע. על הקרח מופיעים האקרובטים והמחליקים הטובים בעולם עם שילוב יוצא דופן של אקרובטיקה אווירית, תרגילים מדהימים בשיווי משקל, להטוטנות וירטואוזית ומופעי אש וקרח מרהיבים. החוויה הקרקסית משולבת בסיפור פנטזיה מרגש שיחצה ממלכות מכושפות, יפגיש אתכם עם דרקוני אש ודמויות פנטסטיות מעולמות הדמיון. 
איפה, מתי, כמה: מתחם אצטדיון רמת גן, עד ה-24.5. כרטיס יעלה לכם 139 שקל. יש הנחות בוועדי עובדים. 
מתחם המוזיאונים בבאר שבע
חוויה תרבותית ישראלית שמחה ומרגשת מחכה לבאים לחגוג במתחם המוזיאונים בבאר שבע  ביום העצמאות: מופע מוזיקלי "תו ישראלי" (11:00-12:30)- שירים ישראליים מכל הזמנים במופע אינטימי ומרגש, בביצוע הצמד ניר בן דוד ושחר מתתיהו. יחד יובילו את הקהל למסע מוזיקלי בין הקלאסיקות של אריק איינשטיין, שלום חנוך, שלמה ארצי ואחרים.
לצד הסיורים המודרכים בתערוכות יתקיימו גם סדנאות יצירה לכל המשפחה: יצירה בהשראת רוח החג והתערוכות המוצגות במוזיאונים. כל משתתף יוכל להכין ולקחת איתו הביתה יצירה ייחודית כמזכרת.
איפה, מתי, כמה: רחוב העצמאות 60, באר שבע, בין השעות 10:00-14:00, הכניסה חופשית. 

צילום באדיבות יח"צ
אקווריום ישראל
אקווריום ישראל בירושלים הינו האקווריום הראשון בישראל וממוקם בצמוד לגן החיות התנ"כי. האקווריום עוסק בשימור בתי הגידול והסביבה הימית בישראל. הביקור באקווריום עובר דרך 4 הימים בישראל - ים תיכון, כנרת, ים המלח וים סוף, כאשר לאורכו פוגשים המבקרים מעל 190 מיני בעלי חיים השוכנים בים בתצוגות שונות ומרהיבות כגון כרישים, טריגונים, גיטרנים, שושנונים, מדוזות, אבונפחא ועוד. שיאו של הביקור הוא מעבר בתוך מנהרה המדמה חווית ביקור מתחת למים כאשר דגים וכרישים שוחים מעל.
לאחרונה הצטרפה לאקווריום ישראל תצוגת המגוון הביולוגי ובית הפרפרים, שהוקמה במטרה להציג את עולמם המרתק של בעלי החיים הקטנים החיים בעולם לצד פרפרים טרופיים מרהיבים המעופפים בחופשיות ברחבי התצוגה ומעניקים חוויה מרהיבה לכל מבקר.
עוד חוויה שנוספה לאחרונה, בתום עבודת שיקום שחזור ותכנון באקווריום ישראל גאים להציג, לראשונה בארץ, שחזור של שלד לוויתן עצום באורך 17.5 מטרים ובמשקל 750 ק"ג.
איפה, מתי, כמה: דרך אהרון שולוב, מלחה, ירושלים. בין השעות 9:00-18:00. כרטיס יעלה לכם 65 שקל למבוגר, 55 שקל לילד.

צילום: טל שיבולי
דרך בגין – חוויה אינטראקטיבית
מוזמנים לחוויה אינטראקטיבית ייחודית במרכז מורשת בגין בירושלים, רגע לפני שהיא תמשיך את נדודיה ברחבי הארץ. פעילות מהנה הכוללת מסכי ענק, סרטונים וחידות בטאבלטים שרק אתם תוכלו לפתור. ביקור במשרדו של מנחם בגין שנבנה במיוחד כדי לספר על הדילמות, על ההיסטוריה ועל מה באמת דרוש כדי להיות מנהיג אמיתי. מומלץ מגילאי 8 ומעלה.
איפה, מתי, כמה: 1.5.25, שעות כניסה: 9:00-14:00 (המוזיאון פתוח עד 16:30), הכניסה חינם ביום העצמאות ובהרשמה מראש. 

צילום: חנה טייב
תיאטרון הקרון
ביום העצמאות תיאטרון הקרון בירושלים פותח את שעריו לחגיגה ישראלית עם ההצגה "המדריך להרפתקן" של  דניאל אנגל לגילאי 4 ומעלה. דניאל יוצא לבנות מחנה ולישון בחוץ לבד לגמרי. כדי להתגבר על פחדיו, הוא ממציא סיפורי גבורה מהחפצים שלקח איתו למסע. מופע על אומץ, דמיון ויציאה להרפתקה אישית (שעות: 10:30 ו-12:00)
הצגה נוספת בתיאטרון היא "טיול בארץ ישראל" – תיאטרון סיפור עם שני ויסמן (מגיל שנתיים ומעלה). סיפור מיוחד ליום העצמאות על ילדה שמוצאת את מפת ארץ ישראל ריקה ועצובה, ויוצאת לעזור לה – לבנות אותה מחדש, שלב אחר שלב. תיאטרון סיפור מרגש וחווייתי.
איפה וכמה:  משכן דוידסון - דרך בית לחם 6, ירושלים, 10 שקל לכרטיס. 

צילום: כפיר בולוטין
מתחמי בבילון פארק
רשת בבילון פארק מובילה את מתחמי הבילוי, השעשועים, המתקנים וחווית המשחקים
הממוחשבים, המקורים בישראל. הרשת פרושה מצפון ועד דרום ומציעה מגוון רחב של אטרקציות ומשחקי ארקייד. המתחםכולל מתקני לונה פארק, רכבות הרים, מכוניות מתנגשות, מגדלי נפילה וקרוסלות, עשרות משחקי ארקייד מתקדמים, מתחמי ג'ימבורי, מסלולי באולינג ועוד. 
ביום העצמאות ניתן יהיה ליהנות מכפל מטבעות:רוכשים חבילות שבמבצע ומקבלים פי 2
מטבעות לרוכשים חבילה של 200 שקלים ופי 3 מטבעות לרוכשים חבילות של 300 ומעלה. שימו לב: למטבעות אין תוקף וניתן להשתמש בהם מתי שבוחרים.
איפה ומתי: בכל רחבי הארץ, יש להתעדכן באתר בכתובות הסניפים ושעות פעילות.

צילום: יעקב לופז אביב
מגי'ק קאס  
לכבוד יום העצמאות, פארק השעשועים Magic Kass פותח את שעריו עם חגיגות מיוחדות ואטרקציות לכל המשפחה. המבקרים ייהנו משימוש חופשי במגוון מתקני האקסטרים בפארק, בהם רכבת הרים בגובה 20 מטרים, Looper, Sky Tower, Air Race ו-Discovery 360, לצד מתחם משחקי וידאו, מסלול מראות, עיר האימה, ג'ימבורי ושני משחקי וידאו לכל כרטיס. הפתעה נוספת: השקה של מתחם חדש וראשון מסוגו בישראל – CRUSH, מתחם אבובים מתנגשים חדשני המדמה גלישה על אבוב – על גלגלים.
איפה, מתי, כמה:  דקלה 6, מישור אדומים, 12:00–19:00. כרטיס בודד יעלה 129 שקל באתר, מחיר לכרטיס משפחתי (10 כרטיסים ומעלה) עומד על 109 שקל לאחד, ברכישה באתר.

צילום: דניאל סטארבו
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה