תרבות ופנאי

סתיו קצין ובן זוגה עולים שלב בקשר: "נהנינו מכל רגע, פשוט חלום"

כוכבת הריאליטי ובן זוגה בן ה-43 עולים שלב ביחסים: השניים התפנקו בבית מלון מפואר במצפה רמון יחד עם ילדיהם מהנישואים הקודמים. סתיו קצין: "אין מה לדבר, ברור שנחזור שוב"
מערכת ice |  1
סתיו קצין (צילום אינסטגרם/ stav__katzin)
לאחר שחשפה את בן זוגה החדש, איש העסקים שי שצברג בן ה-43, כוכבת הריאליטי סתיו קצין משתפת את עוקביה באינסטגרם בחופשה המפנקת של השניים, אשר כללה את נוכחות ילדיהם מהנישואים הקודמים. 
בפוסט שפרסמה בחשבון האינסטגרם שלה, סיפרה סתיו קצין, אשר התפרסמה בתוכנית הטלוויזיה "האח הגדול", כי היא ובן זוגה החליטו להתפנק בבית מלון יוקרתי במצפה רמון יחד עם ילדיהם.
"יצאנו לסופ”ש בסוויטות רמון במצפה רמון – אני, בן הזוג שלי והילדים. הגענו בחמישי וכמובן שמישהו כבר חיכה לנו כדי להרים את כל המזוודות הוורודות שלי (מלכה או לא מלכה?). קיבלנו סוויטה ענקית – 2 חדרי שינה, 2 שירותים, חצר פרטית - פשוט חלום", כתבה קצין.
כוכבת הריאליטי סיפרה כי בית המלון דאג לכל צרכי המשפחה: "בבוקר חיכה לנו בופה מפנק בחדר האוכל והילדים עפו על פעילות חץ וקשת". לסיכום, ציינה כוכבת "האח הגדול" כי היא, בן זוגה וילדיהם נהנו מהנופש המפנק בבית המלון במצפה רמון וכתבה: "רק נהנינו מכל רגע בלב שקט ובשמחה. אין מה לדבר, ברור שנחזור שוב". 
כזכור, בתחילת החודש פורסם בתוכנית הטלוויזיה "ערב טוב עם גיא פינס", כי סתיו קצין בזוגיות עם איש העסקים הגרוש שי שצברג בן ה-43. על פי הדיווח, שצברג תושב העיר נהריה והוא אב לשלושה. 
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    במה
    מ.ע.ש 05/2025/26
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מה הסיבה שמעניקים לה במה
    סגור