תרבות ופנאי

כוכב המוזיקה המזרחית יוצא להגנת מושיקו מור: "יש נשים שהן לא תמימות"

הזמר והיוצר, מאור אדרי, שמוכר מלהיטים כמו  "אללה מעק" ו"היית לי נשימה" מתייחס לפרשת מושיקו מור ומפנה את האצבע המאשימה למעריצות: "בחורות נדבקות אליי כשאני עם אשתי". כוכב "הפטריוטים" חיזק אותו

מערכת ice | 
מושיקו מור (צילום פלאש 90/ יונתן שאול)
אדרי, שהעניק עדות בפרשת אייל גולן ונמצא בלתי מעורב, התייחס אמש לכתב האישום נגד חברו, מושיקו מור, שמואשם באונס ומעשה סדום שביצע לכאורה במתלוננת שהגיעה לדירתו.
"זה יכול לקרות לכולם, הסיטואציה הזאת", טען אדרי בראיון לפודקאסט של אבי שושן במעריב. היוצר, שכמו מור הינו איש נשוי עם ילדים, הפנה את האצבע המאשימה דווקא לנשים שמעריצות את הזמרים: "יש נשים שהן לא תמימות. מנסות לעשות הכל כדי להתקרב.... אתה רואה סטוץ...", ניסה להסביר אדרי.
הזמר, שיתף עוד מתרבות הבילויים עם מעריצות וסיפר: "היינו עם בחורות, וחגגנו, ועשינו, וחברים וביחד ולחוד. לפעמים אישה יכולה סתם כי חברה הדליקה אותה או משהו, ללכת ולעשות סקנדל על זה".
מגיש הפודקאסט, אבי שושן, שמוכר גם כפאנליסט "הפטריוטים", טען בהמשך כי למור נהרסו החיים ושמשהו בסיפור של המתלוננת לא נשמע לו הגיוני. אדרי, הסכים איתו: "שולחים לי סרטון חד פעמי. אני פותח, אני רואה בחורה עירומה, ומישהו מצלם אותה, והיא נוגעת בעצמה. ורושמים לי: 'מאור דחוף'... אני יושב במקומות ובחורות באות ונדבקות אליי כשאני עם אשתי".
 אדרי, שהעניק עדות בפרשת אייל גולן ונמצא שאיננו מעורב, התייחס אמש לכתב האישום נגד חברו, מושיקו מור, שמואשם באונס ומעשה סדום שביצע לכאורה במתלוננת שהגיעה לדירתו."זה יכול לקרות לכולם, הסיטואציה הזאת", טען אדרי בראיון לפודקאסט של אבי שושן במעריב. היוצר, שכמו מור הינו איש נשוי עם ילדים, הפנה את האצבע המאשימה דווקא לנשים שמעריצות את הזמרים: "יש נשים שהן לא תמימות. מנסות לעשות הכל כדי להתקרב.... אתה רואה סטוץ...", ניסה להסביר אדרי.הזמר, שיתף עוד מתרבות הבילויים עם מעריצות וסיפר: "היינו עם בחורות, וחגגנו, ועשינו, וחברים וביחד ולחוד. לפעמים אישה יכולה סתם כי חברה הדליקה אותה או משהו, ללכת ולעשות סקנדל על זה".מגיש הפודקאסט, אבי שושן, שמוכר גם כפאנליסט "הפטריוטים", טען בהמשך כי למור נהרסו החיים ושמשהו בסיפור של המתלוננת לא נשמע לו הגיוני. אדרי, הסכים איתו: "שולחים לי סרטון חד פעמי. אני פותח, אני רואה בחורה עירומה, ומישהו מצלם אותה, והיא נוגעת בעצמה. ורושמים לי: 'מאור דחוף'... אני יושב במקומות ובחורות באות ונדבקות אליי כשאני עם אשתי".הזמר התייחס גם לפרשת אייל גולן והקטינות והזכיר גאמור שהזמינו אותו לחקירה באותה פרשה: "אני לא מכיר אף אחד מהסביבה הזאת. החוקר מתחיל לאיים עליי שהייתי במסיבות סמים, מסיבות סקס, עניינים. עכשיו אני כל כך בטוח בעצמי שאני לא הייתי, אף פעם. יצאה כתבה בעיתון למחרת 'מאור אדרי הזמר השני שמואשם בסיפור עם אייל גולן' ואין לי שום קשר לפרשה הזאת. אתה יודע מה קרה לי? אמרתי זהו, הלכה לי הקריירה ועל סתם, על כלום".
הזמר התייחס גם לפרשת אייל גולן והקטינות והזכיר גאמור שהזמינו אותו לחקירה באותה פרשה: "אני לא מכיר אף אחד מהסביבה הזאת. החוקר מתחיל לאיים עליי שהייתי במסיבות סמים, מסיבות סקס, עניינים. עכשיו אני כל כך בטוח בעצמי שאני לא הייתי, אף פעם. יצאה כתבה בעיתון למחרת 'מאור אדרי הזמר השני שמואשם בסיפור עם אייל גולן' ואין לי שום קשר לפרשה הזאת. אתה יודע מה קרה לי? אמרתי זהו, הלכה לי הקריירה ועל סתם, על כלום".  
כזכור, השבוע, כתבת חדשות 12 אדוה דדון, יצאה להגנתה של המתלוננת בפרשת מושיקו מור והבהירה שהפרסומים בעניין תפנית בחקירה הינן פייק ניוז.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה