תרבות ופנאי
קוונטין טרנטינו ודניאלה פיק עוזבים את ישראל? "אין כמו בבית"
קוונטין טרנטינו, שמתגורר עם אשתו דניאלה פיק וילדיהם בתל אביב, חשף כי הוא עובר ללנדון לצורך פרויקט גדול. כעת, פיק מגיבה לראשונה: "אנחנו לא עוברים לאנגליה"
קוונטין טרנטינו, אחד הבמאים הגדולים בהיסטוריה ובעלה של דניאלה פיק, מתגורר עמה ועם ילדיהם המשותפים מזה מספר שנים בתל אביב. אלא שבימים האחרונים, חשף בפודקאסט "הכנסייה של טרנטינו" כי לצורך מחזה חדש שכתב ושצפוי לעלות על בימת הווסט אנד בלונדון – הוא מתכנן לעבור לתקופה עם משפחתו לבירת אנגליה.
במהלך הראיון שערך סיפר טרנטינו על כוונתו לעבור להתגורר באנגליה: "אני נהנה מאוד עם הילדים והמשפחה שלי. תנו לי פשוט לבלות עם המשפחה שלי במשך כל שארית השנה. ואז אני כנראה אעבור לאנגליה ואביא את משפחתי איתי כדי לעבוד על המחזה".
הדברים של טרנטינו עוררו לא מעט תהיות בנוגע לכוונתם לעזוב את ישראל, והבוקר (שני) פיק התייחסה לכך לראשונה עם סטורי שהעלתה לחשבון האינסטגרם שלה, בו הבהירה כי אין בכוונתה לעזוב את הארץ.
הסטורי של דניאלה פיק (צילום: אינסטגרם דניאל פיק)
עוד ב-
בסטורי שהעלתה פיק היא כתבה: "נשאלנו לא מעט, אז כדי להבהיר - אנחנו לא עוברים לאנגליה. הכוונה היא שבתקופות בהן בעלי ישהה בלונדון לצורכי עבודה לשבועיים, שלושה - אנחנו כמובן נהיה שם לצדו". לסיום חתמה לצד אימוג'י של דגל ישראל: "אין כמו בבית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.וככה זה שמצטטים את מיקי לוין הגאונה :) (ל"ת)מיק 08/2025/18הגב לתגובה זו0 0סגור



