תיירות
אל על מייקרת את דמי הביטול והשינוי: מכה לטסים מנתב"ג
חברת התעופה הישראלית מעדכנת את התנאים לטיסות לארה"ב וממנה במועדי הביקוש של 2027. כרטיסים שיירכשו החל מהיום יחויבו בדמי שינוי וביטול מיוחדים בימי השיא. כל הפרטים
מתכננים חופשה מעבר לים בשנה הבאה? כדאי שתקראו את האותיות הקטנות לפני שאתם מזמינים. חברת התעופה הלאומית של ישראל, אל על, מעדכנת את מדיניות דמי השינוי והביטול עבור טיסות בקו לארצות הברית וממנה בעונות השיא והחגים של שנת 2027.
המדיניות החדשה נכנסת לתוקף כבר מהיום (רביעי, 4.11.2026). המשמעות: כל כרטיס טיסה חדש שיירכש לתאריכים מוגדרים מראש יחויב ב"דמי שינוי וביטול מיוחדים", שצפויים לייקר משמעותית את העלויות למי שייאלץ לבצע שינויים ברגע האחרון בטיסה שלו מנתב"ג לכל שדות התעופה בארצות הברית בתאריכים העמוסים. כך על פי דיווח שעלה בעמוד הפייסבוק "חדשות תעופה ותיירות" של אלונה לזרוביץ'.
התאריכים שבהם תשלמו יותר: בטיסות מארה"ב לישראל: אביב / פסח: 15–20 באפריל. ל"ג בעומר: 19–23 במאי. חג הסוכות: 6–14 באוקטובר. בטיסות מישראל לארה"ב: סוכות (החזרה לשגרה): 25–26 באוקטובר.
על פי הדיווח, גובה התשלום המדויק עבור השינוי או הביטול ייקבע בהתאם למחלקת הכרטיס, סוג הכרטיס שנרכש והמועד המדויק שבו הלקוח יבקש לבצע את הפעולה מול מוקדי החברה. המהלך מגיע על רקע ביקושי השיא שנרשמים באופן קבוע בקווי החברה לארה"ב סביב מועדי החגים והאירועים המרכזיים.
הדיווח הנוכחי מגיע באותו יום שנודע כי אל על כבר החלה להערך לקראת עונת הקיץ הקרובה עם לוח טיסות רחב במיוחד ליבשת אמריקה, המשקף את היקף הפעילות הגדול ביותר בתולדותיה באזור זה. החל מסוף מרץ 2027, תפעיל החברה 63 טיסות שבועיות לשבעה יעדים בצפון ובדרום אמריקה, עם היצע שיא של כ-35 אלף מושבים בשבוע במטוסי הדרימליינר.
מוקד הפעילות המרכזי של החברה, ניו יורק (JFK ונוארק), יתוגבר לעד 7 טיסות יומיות ובסך הכל 36 טיסות שבועיות. למיאמי, יתווספו שתי טיסות שבועיות, מה שיביא את הקו לשיא של 9 טיסות בשבוע אחד.
הקו לחוף המערבי (לוס אנג'לס) יתוגבר בטיסה שבועית נוספת ויעמוד על 9 טיסות בשבוע. לבוסטון יהיו 4 טיסות שבועיות, המאפשרות חיבור נוח לטיסות המשך ברחבי היבשת במסגרת שיתוף הפעולה עם חברת דלתא.
עוד ב-
כמו כן, לראשונה תפעיל אל על 3 טיסות שבועיות ישירות לסן פרנסיסקו, בירת ההייטק גם במהלך עונת הקיץ. החברה תפעיל לראשונה שתי טיסות שבועיות ישירות לבואנוס איירס שבארגנטינה, כחלק מהתרחבותה בדרום אמריקה. קו טיסות זה יוצא לדרך החודש לראשונה וצפוי להניב לחברה הכנסות שיא. מחיר הטיסה עומד על כ-1,284 לכיוון.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.גנביםלו לי 11/2026/04הגב לתגובה זו0 0חברה חזיריתסגור
.jpg)


