תרבות ופנאי

קרן פלס פתחה הכל - שעות לפני שהחטופים חזרו

קרן פלס משתפת "מחשבות לפני זריחה של יום חדש", טרם חזרת החטופים החיים. "הלוואי מישהו יעשה על זה פעם סרט. גיבורים שם לא חסר"
מערכת ice בידור |  1
קרן פלס (צילום פלאש 90/ אורן בן חקון)
היוצרת קרן פלס כותבת לעוקבים שלה ברשתות החברתיות על מחשבות שעלו בה אתמול (ראשון), שעות בודדות לפני חזרת החטופים החיים לביתם. "בלילה לפני זריחה של יום חדש, אני רוצה לספר לכם על המקום שהיה לי בית בשנתיים האחרונות", כותבת פלס.
"אני לא חלק מהמשפחות אבל המשפחות הפכו חלק בלתי נפרד ממני ובכל פעם שהרגשתי ייאוש כבד מדי, הלכתי לכיכר, איפה ששומרים על האופטימיות בחרדת קודש, מתוך שאין ברירה, כמו שמירת הריון, כמו ששומרים על תינוק רך, שרק נולד ולא יכול לגדול לבד".
היא ממשיכה: "חייבים ביחד! למזלי הם חיבקו אותי בחום מהרגע הראשון והרשו לי להרגיש חלק, על אף שהשלם שלהם היה עדיין חלום רחוק ומבהיל כל כך. החדשות היו קשות ובדרכים הישנות, עם הזמן, היה מפחיד יותר לצעוד". 
 

"אחד חשב שאם ידבר זה יסכן את הילד שלו, אחרת לא יכלה שלא לצעוק הצילו, כי אם לא תצעק מי ישמע, איך יינצל, המדרון היה חלקלק אבל אסור ליפול, אז בשביל להמשיך ביחד ללכת, על אף תנאי השטח הקשים, כולם היו חייבים לתפוס במעקה, גם אם הוא לא תמיד היה ישר בעיניי כולם. הלוואי מישהו יעשה על זה פעם סרט. גיבורים שם לא חסר".
 
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    היא גם פתחה הכל לפני חליווה (ל"ת)
    הרבי מיעוטו 10/2025/13
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור