תרבות ופנאי
אביב גפן סירב להופיע בעצרת 30 שנה לרצח רבין: זו הסיבה
עצרת 30 שנה לרצח רבין צפויה להתקיים ביום שבת ה-1 לנובמבר, כעת נודע כי אביב גפן סירב להופיע בעצרת: זו הסיבה לסירוב, ומי האמנית הנוספת שסירבה? אלו הפרטים המסקרנים
30 שנה לאחר רצח ראש הממשלה לשעבר יצחק רבין ז"ל, יתקיים בשבת הבאה ה-1.11 עצרת לזכרו, והיום (חמישי) התפרסמו הפרטים. נודע כי מירי אלוני תשוב לכיכר בתל אביב ותופיע עם "שיר לשלום".
מהפקת העצרת הציעו גם לאביב גפן וירדנה ארזי להופיע, ואלו סירבו בגלל לוח זמנים. עם זאת, אלו אמנים נוספים שיופיעו: דנה אינטרנשיונל, בועז שרעבי, אור עמרמי ברוקמן, אסתר רדא, ואלרי חמאתי. כך דווח ב"ynet".
כזכור, אביב גפן אחד המוזיקאים המובילים בתרבות הישראלית מזה עשורים. הוא בכל שנה מופיע בפארק הירקון כמיטב המסורת עם נשף "אביב גפן והתעויוט". גפן, מרבה להתבטא לא פעם עם דעותיו הפוליטיות. כך שצפוי היה לכאורה שיסכים גפן, אך כאמור סירב מאילוצי לוחות זמנים.
בזכות פועלו של אביב ואביו יהונתן גפן ז"ל, משפחת גפן מככבת במדורי הרכילות הישראליים. אחד הקטעים שצוברים תאוצה זה הפודקאסט המשותף של נורית אמו של גפן, ובנו דילן.
כמעט כל פרק של השניים הופך לוויראלי וזוכה לסיקורים בנושא. בחודש יוני - חודש הגאווה, שיתפה נורית על כך שרצתה שיולד לה ילד או ילדה להט"בים, ואמרה: "או טרנסית או טרנס. למה? כי אני לא מבינה איך הורים לא מקבלים את זה שהילד שלהם הוא הומו, גיי, לסבית או טרנס. אני תמיד אמרתי שאם אביב היה רוצה להיות טרנסית, הוא היה הטרנסית הכי יפה בעולם. הייתי מוציאה את כל החסכונות, נוסעת לתאילנד ועושה אותו הטרנסית הכי יפה. הוא יודע את זה אביב".
עוד ב-
ביחס לבתה, אמרה: "אם שירה הייתה לסבית, הייתי נלחמת על הכל שתהיה לה חברה ושהיא תאהב אותה ושיהיה לה כיף. אתה מבין? אני מאוד קיבלתי את זה מאמא שלי, היא הייתה ליברלית ופתוחה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.ממש לא מבין..מזועזע 10/2025/25הגב לתגובה זו2 0איך נותנים למטורללת נורית גפן להפליץ את דיעותיה , משנתה , הרהוריה המפלצתיים והסוטים ..עם הנכד הטמבל שלה ובלעדיוסגור



