תרבות ופנאי
כוכב ארץ נהדרת חושף דרמה של ממש: "אינסטינקטים של נינג'ה"
חודש לפני ציון שנה להולדתו של בנם אדם, חוו בני הזוג אוראל צברי ובת זוגו סיון תם דרמה של ממש, כאשר בעת שניסתה תם לעלות על המיטה היא החליקה ובנה נשמט מידה, האירוע נגמר בשלום
בעוד כחודש יחגוג אדם, בנם של אוראל צברי וכוכבת הרשת סיון תם יום הולדת שנה, אך עוד לפני כן הם מצאו עצמם בדרמה של ממש. בני הזוג העלו ברשתות החברתיות סרטון שמצולם ממצלמת אבטחה בו תם מחזיקה את בנה הפעוט, כשלפתע היא מחליקה בדרך למיטה. תם ניסתה לעלות על המיטה כשאדם בידיה, אך בעת ההחלקה הוא נשמט מידה.
תוך שבריר שנייה הצליחה תם להתעשת ותפסה את בנה לפני שהוא נופל והיה קורה אסון גדול, דבר המשקף בצורה הטובה ביותר את ההבדל הדק בין שגרה לאסון כבד אשר יכול היה להיגרם. למרות הפחד והחשש מהתוצאה הרעה שיכולה הייתה להיות השתדלו בני הזוג לשמור על ההומור: "אינסטינקטים של אמא הם אינסטינקטים של נינג'ה" אמרה תם.
עוד ב-
כזכור, בדצמבר שעבר הביא בני הזוג לעולם את בנם הבכור אדם, זה קרה בזמן שהשחקן היה בהכנות לפסטיגל. צברי שעזב לרגע את בית החולים לטובת החזרות לפסטיגל, העלה כמה תודות לאשתו על תקופת ההיריון וכתב: "תודה לאל על לילות עם מעט שינה, והרבה אהבה. ויש גם את החיים שממשיכים, וזה הזוי שהחיים עכשיו הם בעצם פסטיגל".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



