תרבות ופנאי
מיקי זוהר טוען: "לא מזמינים את אליאב להופעות בגללי"
שר התרבות והספורט התראיין לפודקאסט הפוליטי של ynet בהנחיית מורן אזולאי והתייחס לקיפוח בנו זוכה הכוכב הבא אליאב: "אם הוא לא היה הבן שלי הוא יכל להיות אחד הכוכבים הגדולים בארץ"
שר התרבות והספורט מיקי זוהר התארח בפודקאסט הפוליטי של ידיעות אחרונות ו-ynet עם מורן אזולאי ודיבר על הסיבות שהביאו אותו להקים את טקס פרסי הקולנוע הישראלי שייערך לראשונה בעוד כשבועיים. "אני לא מתערב בתכנים" פתח זוהר את דבריו והוסיף: "יש לי את היכולת להכריע כיצד הכסף של משרד התרבות והספורט מתחלק. ואני מעדיף שהכסף הזה ילך, למשל, לסרטים שמעניינים את הציבור הישראלי ולא סרטים שהם נגד מדינת ישראל".
עוד טען זוהר: "סרטים טובים ישראלים הצליחו, והסרטים הפחות מעניינים לא הצליחו. אנחנו היינו מממנים את אופיר כל שנה, הטקס הזה נכבש על ידי שמאל קיצוני". על השאלה איך השמאל הקיצוני כובש את הטקס: "מוזר גם לי. זה מי שמארגן את הטקס, מי שמפעיל אותו, מי שקובע מי זוכה בפרסים. יצא מצב שזכה סרט שמציג את ישראל כמדינת אפרטהייד. וגם אחר כך שמענו את ההתבטאויות בטקס, ואז הבנתי שזה לא טקס ממלכתי. הוא לא מייצג את כלל אזרחי ישראל, הוא מייצג ברנז'ה".
עוד ב-
זוהר דיבר גם על בנו אליאב זוכה העונה התשיעית של הכוכב הבא: "הוא סובל המון מהיותי אבא שלו. הוא משלם על כך מחיר עצום. אמרו לו בעבר שלא יכולים להזמין אותו כי הוא הבן של מיקי. אני לא אחשוף כי אני לא בכיין ולא אוהב להתקרבן. הוא יכל היום להיות בין הכוכבים הגדולים במדינה, זה הדבר שהכי כואב לי. זה קשור לזה שאני פוליטיקאי מהימין".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



