תרבות ופנאי

איתי לוי חוזר לצה"ל: זה הצעד הדרמטי בחייו

הזמר ואיש העסקים איתי לוי חוזר במפתיע לצבא ההגנה לישראל: זה הצעד שעשה אתמול ועליו כולם מדברים: כל הפרטים המסקרנים | צפו
איתי לוי (צילום טל עבודי)
הזמר המצליח ושופט הכוכב הבא איתי לוי הופיע אמש (ראשון) בערב, בעצרת של חטיבת כפיר מול כ-4 אלף לוחמים, מפקדים, ובני משפחותיהם ושר לראשונה את "מוכנים תמיד" ההמנון החדש של החטיבה, אותו הוציא יחד עם רון ביטון בשנה האחרונה לצד הלהיטים האהובים.
הערב בעצרת חטיבת כפיר לציון 20 שנה ליחידה, הופיע איתי לוי מול כ-4000 לוחמים ובני משפחותיהם, ובנוכחות מפקד פיקוד מרכז אלוף אבי בלוט, מפקד זרוע היבשה אלוף נדב לוטן ומח"ט כפיר אל"מ א'. במהלך הערב המרגש, איתי הופיע עם מיטב הלהיטים ועם ההמנון החדש של חטיבת כפיר "מוכנים תמיד" המבוצע על ידי הזמר איתי לוי, ונכתב והופק על ידי רון ביטון (רון בי), בשיתוף עם ענף התרבות של צה"ל; צפו בביצוע של השניים.
 
צילום: פרטי
על פי גורמים המעורים בפרטים, המהלך של כתיבת ההמנון החל כשצה"ל פנה לאיתי לוי בבקשה להוביל את פרויקט ההמנון, ואיתי נענה מיד, והציע לעשות זאת בהתנדבות מלאה. מתוך רצון ליצור המנון עכשווי ובעל פוטנציאל להפוך ללהיט, חיבר איתי את רון ביטון ליצירת השיר, וכעת הופיע איתו לראשונה מול לוחמי ומפקדי החטיבה.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה