תרבות ופנאי
השחקנית האהובה בישראל: "הציעו לי לעשות ניתוח בשת"פ"
השחקנית סיפרה בריאיון כי היא לא מתכוונת להכנע לאידיאל היופי שנקבע לנו: "כל החיים צחקו לי על האף ואני בחיים לא אשנה אותו"
בתו של שר החוץ, השחקנית אלונה סער בימים אלו מככבת בסדרה החדשה של אדיר מילר, "ריסט" ששוברת שיאי רייטינג והיא לא פוחדת לדבר על נושאים שנויים במחלוקת.
בריאיון ל-Mako היא סיפרה על סערת יעל פוליאקוב, הקריירה המקצועית שלה, היחסים עם אביה, הדברים שרצתה לשנות בעצמה ועל הקשר הזוגי עם הארוס שלה, יותם ג'ונתן רבינו.
על סערת יעל פוליאקוב ו-"הפרות" אמרה: "הייתה שם הזדמנות להעלות שאלה שתוביל לדיון, והיא - אם אנשים שכל הזמן רק מעלים תוכן של כמה אנחנו אוהבים את עצמנו, זה באמת משאיר מקום לקבלה אמיתית? האם זה לא דוחק הצידה מורכבות שיש לנו מול עצמנו? אני יכולה להעיד על עצמי שיש ימים שאני מרגישה שאני הדבר הכי יפה וסקסי בעולם, ויש ימים שבלחיצת כפתור הייתי מחליפה פנים וגוף עם המון בנות. זו חוויה מורכבת ואני מאמינה שגם לאותן משפיעניות זה תהליך, אבל אנחנו מציגים כבר קו סיום, שאומר - זהו, אני שלמה ומרוצה".
על השינוי בעצמה שרצתה לעשות אך התחרטה וההצעה שקיבלה מרופא: "אני מרגישה שהסביבה האישית שלי מורכבת הרבה יותר מאנשים שמתנגדים לטיפולים, אז משהו בי מרגיש שאם אעשה משהו, אני כאילו אכנע או אפול לזה. כאילו הפסדתי לאידיאל היופי אם אתקן משהו בסנטר שמפריע לי. כל החיים צחקו לי על האף ואני בחיים לא אשנה אותו, אפילו שרופא פלסטי שלח לי פעם הודעה באינסטגרם והציע לי לעשות ניתוח בשת"פ!". עוד הוסיפה: "עשיתי לו שיימינג. מה זה הדבר הזה? אסור".
עוד ב-
בקרוב צפויה להתחתן עם בן זוגה, יותם ג'ונתן רבינו, היא סיפרה כי אף חבר כנסת לא יגיע: "הם לא מוזמנים. זו החתונה שלי ואני לא רוצה אותם בחתונה שלי. אני לא אוהבת אותם. אני אוהבת את נעמה לזימי, אבל הוא לא יזמין אותה. אני לא רואה סיבה שאף חבר כנסת חוץ מאבא שלי יהיה שם. אני לא רואה אותם קשורים לאירוע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



