תרבות ופנאי

מלכת היופי נגד עומר נודלמן: "היא אמרה שאני 'לא ברמה שלה'"

קארין עליה, מלכת היופי של ישראל לשנת 2016, סיפרה כי היא נפגעה מהתנהגותה של הדוגמנית עומר נודלמן במהלך השתתפותן בתוכנית "רוקדים עם כוכבים": "הייתה לי צביטה בלב כי הערכתי אותה וכיבדתי אותה ואני לא הייתי מתנהגת ככה"
מערכת ice | 
עומר נודלמן (צילום סער פסח, shutterstock)
לאחר שסיפרה על המעבר לארה"ב לטובת מגורים משותפים עם בן זוגה עידו זקן, הדוגמנית קארין עליה חושפת פרטים על הסכסוך עם דוגמנית מוכרת בתעשייה במהלך הצילומים לתוכנית הטלוויזיה "רוקדים עם כוכבים" בערוץ 12.
בריאיון ללילך מרקוביץ' בפודקאסט "ספיל איט" מבית אתר "מאקו", מלכת היופי של ישראל סיפרה כי הדוגמנית עומר נודלדמן הביעה כביכול סלידה כלפיה ולא התחברה להחלטת ההפקה ללהק אותה לתוכנית הריאליטי הפופולרית של קשת 12.
"אני מאוד נפגעתי כשזה יצא. אני חשבתי שיש בינינו פרגון הדדי כזה. אני מאוד פרגנתי לה כשהיא נפצעה למרות שזו הייתה תחרות מאוד דאגתי לה והתבאסתי בשבילה. שלחתי לה הודעה ודיברתי איתה. היא פחות רצתה שאני אהיה לידה בתחרות", אמרה קארין עליה. 

 
@mako.celebs ⁨ קארין עליה על הדרמה עם עומר נודלמן ב"רוקדים עם כוכבים": מאוד נפגעתי כשזה יצא, היא אמרה שאני 'לא ברמה שלה'. חשבתי שיש בינינו פרגון הדדי" הפודקאסט “ספיל איט” עם לילך מרקוביץ’ זמין להאזנה בספוטיפיי ואפל וזמין לצפייה ב-mako ובאפליקציית +12⁩ #קאריןעליה #עומרנודלמן #רוקדיםעםכוכבים #ספילאיט ♬ צליל מקורי - Mako סלבס

בהמשך דבריה, סיפרה הדוגמנית: "אף פעם לא דיברתי איתה על זה, אף פעם לא הגעתי איתה לשיח על זה אבל זה פשוט משהו שכל הזמן דובר מאחורי הקלעים. היא אמרה שאני 'לא ברמה שלה'.
אני התחלתי בריאליטי והיא התחילה בריאליטי, שתינו התחלנו באותו מקום. אני כל כך בן אדם מפרגן ואני לא הייתי מתנהגת ככה בשום צורה. היא ניסתה לדבר איתי, זה היה ממש לפני הגמר. הייתה לי צביטה בלב כי הערכתי אותה וכיבדתי אותה ואני לא הייתי מתנהגת ככה".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה