תרבות ופנאי

מיד לאחר הסולד אאוט: דודו טסה נפרד בכאב

המוזיקאי המוערך החליט לסיים את ההתקשרות למי שלווה שנים ארוכות, מנהלו אור דוידסון. הצעד הדרמטי מגיע דווקא בטיימינג מיוחד, ימים ספורים לפני הופעתו הגדולה
דניאל לוי גולדמן | 
דודו טסה (צילום אינסטגרם dudutassaofficial)
שוק המוזיקה והבידור המקומי רועש: אחרי שנים ארוכות של עבודה משותפת וצמודה, המוזיקאי והיוצר דודו טסה ונציגו המיתולוגי, מבכירי הסוכנים בתעשייה, אור דוידסון, מפרקים את החבילה המקצועית וממשיכים לדרכים נפרדות.
הפרידה הדרמטית מגיעה בטיימינג מיוחד: טסה נמצא בשיא ההכנות לקראת ההופעה שלו שמתוכננת ל-2 ביוני, אליה כבר אזלו כל הכרטיסים מראש.
דוידזון, ממשיך לבסס את מעמדו כאחד המנהלים החזקים. הוא מחזיק תחת ניהולו וייצוגו נבחרת מרשימה ומגוונת של כוכבים מהשורה הראשונה, הכוללת בין היתר את: אורי חזקיה, אסי ישראלוף, אסף יצחקי ויוסי גבני ועוד. השילוב בין דודו טסה לאור דוידסון נחשב לאורך השנים לאחד היציבים והמוערכים במוזיקה הישראלית. דוידסון ליווה את טסה בפריצה הגדולה שלו לקדמת הבמה, בביסוס מעמדו כאחד מאמני הרוק המובילים בארץ.
פרידה זו מצטרפת לזמר בניה ברבי נפרד ממנהלו בשנים האחרונות אסף אטדגי וזאת על רקע דרך מקצועית שונה ועל רקע ההקמה של מיזם תרבותי חדש. ברבי נפרד ממנהלו כאשר הוא עדיין תחת תביעת ענק של מנהלו הקודם שגם אותו עזב לאחר שנים ספורות, ובעוד הוא עצמו מנהל תביעה נגד מפיק בארה"ב על סבב ההופעות שנה שעברה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה