תרבות ופנאי
כוכבת הילדים חושפת: "דרשו שאשלם 400 אלף שקל כדי להופיע"
הילה הררי, המוכרת כ"היללי", טוענת כי קיבלה הצעה להשתתף בהפקת חנוכה גדולה בתמורה לתשלום של 400 אלף שקל מצדה. היא החליטה לחשוף את התופעה שלדבריה קיימת מאחורי הקלעים של עולם מופעי הילדים
הילה הררי, המוכרת לקהל הילדים בשם "היללי", חשפה כי קיבלה לאחרונה הצעה להשתתף בהפקת חנוכה גדולה ומוכרת, אך לדבריה נדרשה לשלם 400 אלף שקל עבור עצם השתתפותה במופע. בריאיון ל-ynet סיפרה כי השיחה התקבלה במהלך פגישה עם מנהלה, וכי בתחילה התקשתה להאמין למה ששמעה.
לדברי הררי, לאורך שנות פעילותה בתחום היא רגילה לתהליך המקובל של אודישנים ותשלום לאמנים עבור הופעותיהם. לכן, לדבריה, הדרישה לשלם סכום כה גבוה כדי לקבל תפקיד הייתה חריגה לחלוטין עבורה. היא סיפרה כי נאמר לה שההשתתפות בהפקה עשויה להוות "מקפצה" משמעותית לקריירה שלה בעולם הילדים.
הררי דחתה את ההצעה וטענה כי חשה עלבון והשפלה מעצם הדרישה. לדבריה, לאחר שנים של השקעה ביצירה, כתיבת שירים, הקלטות והופעות, היא התקשתה לקבל מצב שבו קידום מקצועי תלוי בתשלום כספי ולא בכישרון או בניסיון.
לאחר שפרסמה פוסט בנושא ברשתות החברתיות, סיפרה הררי כי רוב התגובות שקיבלה מהציבור הביעו הלם מהסיפור. היא ציינה כי רק כוכבת הילדים מיקי (מיכל מוכתר) פנתה אליה בפומבי וחיזקה אותה, בעוד שרבים אחרים בתעשייה בחרו שלא להגיב.
עוד ב-
הררי הוסיפה כי בעקבות הפרסום פנו אליה אנשי תעשייה מאחורי הקלעים ואמרו לה שמדובר בתופעה מוכרת, שבמסגרתה יש אמנים המשלמים סכומים גבוהים בתקווה לזכות בחשיפה ובפופולריות עתידית. עם זאת, היא הדגישה כי אינה מעוניינת לחשוף את שם המפיק או ההפקה המעורבים, משום שמטרתה לדבריה אינה לפגוע באדם מסוים, אלא להציף תופעה שלדעתה ראויה לדיון ציבורי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



