תרבות ופנאי
אילנית לוי משתפת על ההריון: "חיכינו שלוש שנים לעוד צעצוע קטן"
הדוגמנית והשחקנית התייחסה לדברים שאמר בעלה בשבוע שעבר לאחר שהודה כי הם מצפים לעוד ילד. לדבריהם, הם מנסים כבר שלוש שנים אך הם מאמינים כי זה יגיע בקרוב
הדוגמנית והשחקנית הישראלית, אילנית לוי בת ה-44 מרבה לשתף את חייה ברשתות החברתיות. אמש (רביעי) היא התייחסה לדברים אותם אמר בעלה, אלירז שדה בשבוע שעבר כשחשף כי הם מנסים להביא לעולם ילד נוסף.
היא סיפרה כי הם בתהליך לא פשוט וארוך שנמשך כבר שלוש שנים ומלווה בהרבה אכזבות: "זה תהליך מאוד קשה נפשית ופיזית, הנפשית לי יותר קשה". היא הוסיפה כי הם מאמינים שיום אחד זה יקרה "נמצאים באמונה שיום אחד זה יקרה ויהיה נס בשמיים, לצד המון זריקות, שיעשה את הדבר הזה ויביא לנו עוד איזה צעצוע קטן".
כזכור, בשבוע שעבר, ברגע טלוויזיוני חשוף בתוכנית "מדברים חדשות" בערוץ i24NEWS, החליט המגיש אלירז שדה לשתף את הצופים בפרט אישי מתוך התא המשפחתי המשותף שלו ושל בת זוגו, אילנית לוי. במהלך שידור חי, סיפר שדה כי השניים פועלים להרחבת המשפחה ומייחלים להביא לעולם ילד נוסף.
עוד ב-
כידוע, בני הזוג נישאו בשלהי 2018 לאחר שנות זוגיות ארוכות, וכיום הם מגדלים יחד את הילדה המשותפת שלהם, אריאה בת ה-4 וחצי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



