תרבות ופנאי

אנה ארונוב ובעלה חושפים את הצעד הבא כזוג

אחרי שחשפה את התקופה הקשה בחייה שכללה חובות כבדים שלקח לה שנים להחזיר, הרקדנית והטאלנטית האהובה קוטפת יחד עם בעלה קמפיין סושיאל ישראלי עבור אחד ממותגי האופנה הגדולים בעולם
אנה ארונוב (צילום ליאל יאלונצקי)
אנה ארונוב ובעלה אייל אלגבי רושמים הישג מקצועי חדש, לאחר שנבחרו להוביל את קמפיין הסושיאל בישראל של בית האופנה והביוטי VALENTINO. השניים יככבו בקמפיין לרגל השקת סדרת הבישום החדשה VENDETTA, המיועדת לנשים ולגברים.
במסגרת המהלך, שיתפרסם ברשתות החברתיות, ארונוב ואלגבי יציגו את הבשמים החדשים דרך הזוגיות והדינמיקה האישית המזוהה איתם. הבחירה בשניים מבקשת לחבר בין עולם הבישום של המותג לבין סיפור זוגי, טבעי ואישי יותר.
עבור ארונוב מדובר בהישג נוסף בקריירה הענפה שלה, שהתפתחה לאורך השנים מעבר לעולם הריקוד והטלוויזיה. מי שהפכה לאחת הדמויות המזוהות עם "רוקדים עם כוכבים" התמודדה גם עם תקופות מורכבות בדרך, ובכללן ניסיון עסקי שהסתיים בקשיים כלכליים משמעותיים.
כזכור, ארונוב סיפרה בעבר כי אחת התקופות הקשות בחייה הגיעה לאחר שהחליטה לפתוח סטודיו לריקוד, זמן קצר לאחר הפריצה שלה כרקדנית בתוכנית. לדבריה, ההשקעה בעסק לא הצליחה כפי שקיוותה, והיא נותרה עם חובות כבדים שנדרשו לה שנים כדי להחזיר.
למרות המשבר הכלכלי, ארונוב הדגישה כי לא ויתרה על הדרך המקצועית שלה. היא המשיכה לפתח את הקריירה, להשתלב בפרויקטים שונים ולבנות מחדש את מעמדה בתעשיית הבידור.
כעת, הבחירה בה ובאלגבי להוביל קמפיין של מותג אופנה וביוטי בינלאומי מצטרפת לשורה של הישגים מקצועיים של ארונוב. הקמפיין החדש צפוי לעלות ברשתות החברתיות בישראל ולהציג את סדרת VENDETTA דרך מערכת היחסים של השניים והחיבור ביניהם.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה