תרבות ופנאי
כוכבי האח הגדול בעימות דרמטי: "נשאר עם הז** ביד"
סערה בבת המצווה של בנותיה של גל רובין נגרמה לאחר שדני צ'רבננקו תוקף את הגעתם של עומר ציפורי ושלי סרבריאניקוב וטוען ליח"צ: "אני בטוח שהילדות שלה לא רוצות לראות אתכם
מסיבת בת המצווה של התאומות של זוכת "האח הגדול", גל רובין, הייתה אמורה להיות אירוע משמח ורגוע, אולם נראה שהיא הפכה לזירת התגוששות נוספת עבור יוצאי העונה. מה שהצית את הסערה התורנית הייתה הגעתם המפתיעה של כמה מדיירי הבית שחלקו עם רובין מערכות יחסים מתוחות, בלשון המעטה, הודיה כהן, עומר ציפורי ושלי סרבריאניקוב. כזכור, המתיחות בין הצדדים הגיעה לשיאה גם במהלך פרק האיחוד.
דני צ'רבננקו לא נשאר חייב למה שנתפס בעיניו כצביעות, והעלה "סטורי טיים" שבו ביקר בחריפות את הנוכחות של אותם אורחים. לטענתו, הגעתם לא נבעה מפרגון כנה, אלא מתוך ייעוץ אסטרטגי במטרה לשפר את תדמיתם הציבורית. הביקורת הזו לא עברה בשתיקה. במהלך סוף השבוע, עומר ושלי הגיבו בערוץ הספאם שלהם, כך פורסם בעמוד האינסטגרם "בטטת כורסה".
עומר לא חסך במילים, האשים את דני בחיפוש כותרות וביצירת "ביף" דרך פודקאסטים וחתם בעקיצה בוטה: "נשאר עם הז** ביד". שלי גיבתה את עומר, וטענה כי הם הגיעו לאירוע מתוך כוונה חיובית לעשות סולחה לאחר יום הכיפורים, ומי שמבקר אותם הוא ה"מביך".
חילופי המהלומות הווירטואליים לא עצרו שם. דני בחר להעלות את הסרטונים של עומר ושלי לחשבון הטיקטוק שלו, והגיב להם בעוצמה. "מי שרוצה לעשות סולחה לא עושה אותה בדלתיים פתוחות, ובטח לא בבת מצווה של הבנות של האמא שאיתה עברתם את התוכנית", תקף דני והסביר כי סולחה כנה עושים לפני יום הכיפורים. הוא חתם באמירה כואבת: "אני בטוח שהילדות שלה לא הכי רוצות לראות אתכם אחרי איך שדיברתם עליה ואיך שדיברתם אליה".
כזכור, המתיחות הנוכחית סביב גל רובין ועומר יושבת על משקעי העבר מהגמר הגדול בו ניצחה רובין. בראיון שנערך עמו מיד לאחר ההכרזה על המקום השני, עומר לא ניסה להסתיר את האכזבה הקלה מההפסד, אך בחר להתמקד בטוב: "זה לא פשוט להגיע למקום שני ואז לא לקחת את הפרס, אבל אני שמח ממה שהשגתי עד כה וכל מה שיש לי.
עוד ב-
ברוך השם זכיתי בהרבה דברים, השגתי הרבה דברים ואני מודה על זה ושמח על זה. זכיתי באהבה, זכיתי בג'יפ". נראה שלמרות האופטימיות דאז, הדרמות מהבית ממשיכות לרדוף את המשתתפים גם בחיים האמיתיים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



