תרבות ופנאי
דניאל גרינברג: "נתקפתי בגעגועים עזים"
אשת העסקים והדוגמנית שיתפה בסטורי כנה על תחושת הגעגוע שהציפה אותה פתאום עם התקרבות העונה הקרה, ורמזה על התוכניות לבאות: "ואתן יודעות מה זה אומר"
אשת העסקים ואושיית הרשת דניאל גרינברג כבר מרגישה את האוויר הקריר ומסמנת את היעד הבא שלה לחופשה אירופית קלאסית. בסטורי ששיתפה עם עוקביה בחשבון האינסטגרם שלה, הודתה גרינברג כי היא כבר מחכה לטיסות החורף ולחופשות מעבר לים.
גרינברג העלתה תמונה מושקעת וכתבה בגילוי לב: "נתקפתי בגעגועים עזים לפריז בקיצור החורף מתקרב ואתן יודעות מה זה אומר". דבריה עוררו מיד תגובות רבות מצד העוקבות שהסכימו כי עונת הטיולים החורפית היא הזמן המדויק לגיחה אירופית שיקית.

(צילום מסך מתוך עמוד האינסטגרם @daniel_greenbergg)
אז בנוסף לפריז, קבלו 4 מדינות מומלצות לטיולי חורף קסומים:
1. אוסטריה: יעד מושלם לחובבי סקי, שווקי חג המולד המפורסמים ונופים מושלגים בעיירות כמו אלפבך וזלצבורג.
2. שווייץ: חוויות נוף עוצרות נשימה, נסיעה ברכבות אלפיניות מרהיבות ואתרי סקי מהמובילים בעולם.
3. איטליה: חופשה עירונית ברומא או ברובע האופנה של מילאנו, בשילוב קולינריה חמה ועשירה ללא העומס של הקיץ.
4. יפן: לחובבי הרפתקאות רחוקות - מעיינות חמים (אונסן) מוקפים שלג, אתרי סקי באי הוקאידו ופסטיבלי שלג מרהיבים.
כזכור, במהלך שיחה שערכה לאחרונה עם בתה בת ה-6, מיאל, התייחסה לגרוש אייל גולן: "אמא אוהבת את אבא כי הוא אבא שלכם אבל היא לא אכפת לי שתהיה לו חברה, להיפך אני לא רוצה שיהיה לבד". בהמשך השיחה, פירטה גרינברג את הערכתה לגולן והוסיפה: "אוהבת את אבא כי הוא דואג לילדים שלי, כי הוא אבא טוב לילדים שלי. מי שאוהב את הילדים שלי ודואג לילדים שלי אני אוהבת אותו".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



