תרבות ופנאי
הזמר האהוב פורש מהמוזיקה: "האלבום הבא שלי יהיה גם האחרון"
הזמר האהוב אנריקה איגלסיאס, פרסם כי הוא מתכנן לפרוש מהעשייה המוזיקלית שלו ולאחר צאת אלבומו ה-11. איגלסיאס הודיע: "אני לא עשה יותר אלבומים"
הזמר אנריקה איגלסיאס, פרסם כי הוא מחליט להפסיק להקליט מוזיקה חדשה ולאחר שיצא האלבום ה-11 שלו הוא על פי הדיווחים, צמד האלבומים הסופיים הם האחרונים שכוכב יוציא בפורמט של אלבום. בשלב לקראת הדחיפה לקידום המכירות, כוכב הפופ סיפק ציר זמן ליציאת האלבום, ולאחר מכן פתח לגבי המשמעות של זה עבור הקריירה שלו.
'זה גמור. זה באמת יוצא בפברואר", אמר אנריקה להיום. 'זה גמור לגמרי. מה שאני רוצה לעשות זה לצלם קליפ אחד או שניים ממש לפני החלק השני בסיבוב ההופעות ולהשיק אותו״.
אנריקה הדגיש שאלבום האולפן הקרוב שלו, "Final", יהיה למעשה האחרון שלו: "עבדתי על האלבום הזה כבר די הרבה שנים. ובשבילי זה תמיד היה כמו שאמרתי, האלבום האחרון שלי... זהו. אני לא חושב - לא, אני יודע, אני לא אעשה יותר אלבומים".
מאז אמצע אוקטובר, איגלסיאס יצא לדרך עם ריקי מרטין ופיטבול לסיור הטרילוגיה. חודש לתוך סיבוב ההופעות המשותף, הוכרז כי סיבוב ההופעות יתארך עם עוד 18 מופעים חדשים שיתקיימו ב-2024. איגלסיאס ופיטבול יצאו בעבר לסיבוב הופעות ב-2017, בעוד שאיגלסיאס ומרטין חברו יחדיו ב-2021 לסדרת הופעות משלהם.
שיתף איגלסיאס באינסטגרם: ״אולי זה יהיה האלבום האחרון שלי. זה לא משהו שחשבתי עליו בחודשים האחרונים. זה משהו שחשבתי עליו בשנים האחרונות. הולך להיות חלק 1 וחלק 2 אבל הם סופיים. אני ברגע הזה בחיי, בפרק הזה בחיים שלי, שבו אני חושב שזה הזמן הנכון להוציא את זה החוצה ואני חושב על זה מאז 2015״.
למרות החדשות, המעריצים יכולים להיות סמוכים ובטוחים שאיגלסיאס התעקש שהוא לא יפסיק ליצור מוזיקה לחלוטין. הוא הבטיח שזה לא המקרה, ושהוא יוציא סינגלים, ופרויקטים אחרים במהשך הדרך. "בשבילי, בחיי, אני חושב שזהו האחרון", הוא אישר את החלטתו.
עוד ב-
איגליסאס הסביר כי: "אני לעולם לא אפסיק לכתוב שירים כי אני אוהב לכתוב שירים, אבל אני אעשה את זה בדרך אחרת - כלומר הם לא בהכרח חייבים להיות ארוזים כאלבום אז הפרויקט הזה חשוב לי".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(8):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
8.יפכ שעה אחת קודם (ל"ת)חוליו 11/2023/26הגב לתגובה זו0 0סגור
-
7.ואוו??אלה 11/2023/25הגב לתגובה זו0 0זה לא אסון גדול ברמה הכללית לכ מוכשר כמו אה זה ממש לא אסון גדול הוא פשוט לא מוכשר כמו אביו ו .... כנראה נגמרו לו היכולות או הרעיונות שילך לחפש מקצוע אחרסגור
-
6.יפה לוגלית 11/2023/24הגב לתגובה זו3 0חשוב להשקיע זמן למשפחה.בסדר גמורסגור
-
5.זהו לא עומד יותרמוש 11/2023/24הגב לתגובה זו1 2נמאס להטריד בנות על הבמהסגור
-
4.נו אז זה לא יהיה באלבום. ביג דיללני 11/2023/24הגב לתגובה זו2 0ברוכים הבאים לאמצע המאה ה 21סגור
-
3.אוקיירפאלה 11/2023/24הגב לתגובה זו2 0שהייה בהצחלהסגור
-
2.קורניקובה הרגה אותואחד 11/2023/24הגב לתגובה זו1 0בגלל זה הוא פורש ואין לו כוחסגור
-
1.אבל הוא לא באמת פורשמעריצה 11/2023/24הגב לתגובה זו4 1הוא לא פורש ולא מפסיק ליצור מוזיקה, הוא יוציא שיר פעפ בכמה זמן, Vol 2 יוצא בפברוארסגור



