דיגיטל וטק
יצרנית הסמארטפונים האהובה חוזרת וחושפת דגם במחיר מפתיע
אחרי שנים של שתיקה כמעט מוחלטת, HTC חוזרת לזירה עם השקה בלתי צפויה של דגם חדש וזול במיוחד. האם הניסיון לחזור למשחק יצליח, או שהמותג האגדי ימשיך להיאבק על מקומו מול המובילות?

HTC, שבעבר הייתה אחת מהשחקניות המרכזיות בשוק הסמארטפונים, עושה ניסיון נוסף לחזור לתחום עם השקת דגם חדש בשם Wildfire E5 Plus. מדובר במכשיר ביניים מוזל שנחשף לאחרונה בווייטנאם במחיר של כ-95 דולר בלבד. למרות המחיר האטרקטיבי, הדגם החדש משקף את מקומה הנוכחי של HTC בתעשייה – שחקנית שולית שלא מצליחה להדביק את קצב ההתפתחות של המתחרות הגדולות.
ה-Wildfire E5 Plus מצויד במפרט שמכוון לשוק הנמוך, וכולל מסך בגודל 6.75 אינץ' עם רזולוציית +HD וקצב רענון של 90 הרץ, מעבד Unisoc T606 עם תדר 1.6GHz, זיכרון RAM בנפח 6GB ואחסון פנימי של 128GB עם אפשרות להרחבה באמצעות כרטיס microSD. מערך הצילום כולל מצלמה ראשית של 50 מגה-פיקסל, חיישן עומק נוסף של 2 מגה-פיקסל ומצלמת סלפי קדמית של 16 מגה-פיקסל. בנוסף, המכשיר מצויד בסוללת 5,000mAh, אך מגיע עם מערכת ההפעלה Android 14 הישנה, ולא ברור האם צפויים לו עדכונים בעתיד.
החברה, שמכרה את חטיבת המובייל שלה לגוגל לפני מספר שנים, מתבססת כיום על ייצור באמצעות חברות ODM סיניות (המייצרות על בסיס דרישות הלקוח), כך שהמכשירים עצמם אינם תוצר מקורי של HTC. למרות הניסיון לחזור לשוק, נראה כי היא מתקשה להציע ערך מוסף אמיתי מול תחרות קשה מצד יצרניות אחרות, במיוחד בסגמנט הסמארטפונים הזולים, שם המחיר משחק תפקיד משמעותי יותר מהמותג או המפרט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה