דיגיטל וטק

אוכלים חשמל: טסלה תפתח רשת מסעדות

החברה החלה בצעדים ראשונים לקראת פתיחת מסעדות, לאחר שהמנכ"ל הבטיח מספר פעמים לסדר לנהגים משהוא לעשות בזמן שהם מטעינים את המכוניות
יאיר מור | 
השקה טסלה (צילום צילום מסך גיקטיים)
עורך דין מטעם טסלה, ענקית הרכב החשמלי, הגיש לפני שבוע מסמכים שמעידים על כוונתה של החברה לפתוח בקרוב רשת מסעדות משלה, כך דיווח אתמול בלומברג. שלושת המסמכים שהוגשו מבקשים לרשום סימנים מסחריים עבור לוגו ה-T של טסלה, הלוגו המלא של שמה בגופן הייחודי שלה ושמה המלא באותיות רגילות באנגלית. התחום שבו דורשת החברה לרשום את הסימן המסחרי הוא "שירותי מסעדנות, שירותי מסעדות פופ-אפ, שירותי מסעדות בשירות עצמי, שירותי מסעדות משלוחים".
הגשת המסמכים לא מגיעה בהפתעה גמורה, שכן החברה מדברת כבר זמן מה על פתיחת רשת חנויות נוחות או מסעדות לצד תחנות ההטענה שלה, בזמן שנהגים ממתינים לטעינה, הלוקחת כ-20 דקות ל-50%, כ-40 דקות ל-80% וכשעה ורבע ל-100%. בשנה שעברה השתתף סמנכ"ל הטכנולוגיה של טסלה, ג'יי.בי שטראובל, בוועידת מסעדנות, ואמר כי "אנשים מגיעים ומבלים 20-30 דקות בתחנות הללו. (בינתיים) הם רוצים לאכול, לשתות כוס קפה, להשתמש בשירותים". הוא הציג תמונה של איך שאמורה להיראות תחנה עם חנות נוחות או מסעדה, והדגיש כי טסלה אינה מתכוונת לנהל את החנויות הללו בעצמה, אלא עובדת מול זכיינים מתחום המסעדנות שינהלו אותן עבורה.
בהמשך, בינואר האחרון צייץ מייסד ומנכ"ל החברה, אילון מאסק, כי "אנחנו הולכים להציב דרייב-אין בסגנון של פעם ומסעדת סקייטים ואבנים באחת מתחנות הטעינה החדשות של טסלה בלוס אנג'לס". בתגובה לעיתונאי ששאל אם יהיה פופקורן הוא הוסיף: "בטח. ומסך חיצוני שמציג רצף של הסצינות הכי טובות בהיסטוריה של הקולנוע". לפני חודשיים, בתגובה לציוץ על פקקים בתור לתחנת טעינה, הוא הבטיח שוב: "תחנת טעינה מהירה ענקית תיפתח בקרוב בסנטה מוניקה! מקווים שיהיה שם דיינר בסגנון שנות ה-50 ו-100 הקליפים הטובים ביותר מסרטים".
 
בקשות סימון הסימנים המסחריים של טסלה עדיין בשלבי בדיקה ראשוניים, אך ניתן לשער כי היא תקבל אישורים בקרוב.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה