השוק
זכייה בסך של כ-75 מיליון שקל: חברת היזמות חוגגת הישג אדיר
חברת "מסד עוז יזמות והשקעות" חוגגת הישג מרשים במיוחד, זאת בעקבות זכייתה במכרז של רשות מקרקעי ישראל. מדובר במכרז הכולל הקמת 83 יחידות דיור חדשות בנתניה. סכום הזכייה במכרז עומד על כ-75 מיליון שקל
חברת מסד עוז יזמות והשקעות, זרוע היזמות של קבוצת מסד עוז, הכריזה היום (רביעי) על זכייתה במכרז רמ"י להקמת 83 יחידות דיור במתחם חבצלת בצפון נתניה ב-3 מבנים בני עד 10 קומות כל אחד שיכללו דירות 3-6 חדרים, גן ופנטהאוזים.
מדובר בהישג משמעותי של חברת היזמות מסד עוז. סכום הזכייה עומד על כ-75 מיליון שקל. המתחם בו זכתה מסד עוז הוא המערבי ביותר מבין המתחמים ששווקו במכרז והקרוב ביותר לים וממוקם במרחק של כ-400 מטר מקו החוף.
חברת מסד עוז יזמות והשקעות ציינה כי במכרז שווקו 4 מתחמים בהיקף כולל של 515 יחידות דיור. המתחם המדובר משך את תשומת ליבם של לא מעט יזמים ואנשי עסקים בכירים בתחום, כאשר מעל 150 הצעות הוגשו ומתוכן 44 הצעות הוגשו עבור המתחם בו זכתה מסד עוז. רמת המחירים נמוכה בכ-30% מהשומה של המתחם שעמדה על כ-105 מיליון שקל.
עוד ב-
אלון שטאובר, שותף ומנכ"ל מסד עוז, התייחס להישג החברה וציין: "מדובר בזכייה משמעותית במכרז בפריים לוקיישן, בצפון נתניה באזור מבוקש מאוד, קרוב לים ובסמוך לצירי תנועה ראשיים. הביקושים הגבוהים למגרשים במכרז מצביעים במידה רבה על התאוששות בענף הדיור, ולמרות הסביבה המאקרו כלכלית, מחירי הדיור בפרט באזור החוף שומרים על יציבות ואף צפויים לעלות בהמשך".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



