השוק

הראל ויזל שובר את השוק: פוקס וכל המותגים מרסקים מחירים

פוקס מסרה כי המבצע תקף אך ורק בחנויות, ובאתרי המותגים של הקבוצה וביניהם פוקס, פוקס הום, שילב ומיננה. וגם באתר האופנה TERMINAL X, עד 19.07.25. כעת ניתן להשיג את המוצרים בשבועיים הקרובים במחירים המדוברים.
מערכת ice |  1
הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, מסך אתר terminalx.)
הראל ויזל מנסה לשבור את השוק? מגוון מותגי קבוצת פוקס יוצאים במהלך של 50% הנחה במחירים על קולקציית הקיץ- מבין המותגים המשתתפים במבצע: פוקס, פוקס הום, אמריקן איגל, ארי, צ'ילדרנס פלייס, יאנגה, רובי ביי, שילב, מיננה, בילבונג, קוויק סילבר, בורדריידרס.
החברה מסרה כי המבצע תקף אך ורק בחנויות, ובאתרי המותגים של הקבוצה וביניהם פוקס, פוקס הום, שילב ומיננה. וגם באתר האופנה TERMINAL X, עד 19.07.25. כעת ניתן להשיג את המוצרים בשבועיים הקרובים במחירים המדוברים.
אגב רק השבוע כזכור טרמינל איקס ביקשה את אישור בעלי המניות לתשלום חודשי קבוע לראשונה ליו"ר הדירקטוריון הפעיל של החברה, הראל ויזל. לפי הדוח  שפרסמה החברה לבורסה מדובר בתשלום של 55,000 שקל בחודש (לפני מע"מ), החל מחודש יוני 2025, בגין כהונתו כיו"ר דירקטוריון פעיל. הסכום צמוד למדד המחירים לצרכן וישולם כנגד חשבונית מס כדין.
לפי הדוח, ויזל שימש בתפקיד זה מאז היווסדה של החברה וללא תגמול. לטענת החברה ויזל מקדיש את כל זמנו עבורה במסגרת תפקידו כיו"ר דירקטוריון פעיל, בהיקף של לפחות 25% משרה. הדירקטוריון קובע כי מדובר בתגמול קבוע ללא רכיב הוני.
כמו כן צוין בדוח, כי מדיניות התגמול עוד מההנפקה בשנת 2021 כללה תגמול קבוע והוני ועכשיו לראשונה מבקשים לאשר רק תשלום קבוע ליו"ר דירקטוריון פעיל. במסגרת האסיפה הכללית הקרובה תובא לאישור הארכת תוקפה של מדיניות התגמול ועדכונה כך שתחול על השנים 2025–2027, לרבות הצמדת תקרת התגמול הקבוע ליו"ר למדד, בדומה לתקרות של יתר נושאי המשרה.

תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    פוקס
    קרדאי 07/2025/03
    הגב לתגובה זו
    0 0
    בשוק שח טירה ושל רמלה ושוק לוד ושוק הקריות תמצאו את כל מה שאתם צריכים בחצי מחיר מהצירים של המבצעים
    סגור