השוק
מספר שעות לפקיעת האולטימטום: רכישת הוט מובייל תצא לפועל?
לאחר שבשבוע שעבר הוציאה פלאפון אולטימטום לרכישת הוט מובייל עד היום בלילה, חלה התקדמות משמעותית בין הצדדים, כאשר עדיין קיימות שני מחלוקות בין הצדדים, למרות זאת עדיין לא ברור אם העסקה באמת תצא לפועל עד פקיעת האולטימטום
לאחר שפלאפון תחמה את המו"מ שלה לרכישת הוט מוביל לשלושה ימים, חלה התקדמות בין הצדדים בעסקה שעשויה להיחתם בימים הקרובים, זאת לאחר שפלאפון העלתה את הצעתה לסכום של 2.1 מיליארד שקל. כך מדווח בכלכליסט. לפי הפרסום בין הצדדים קיימות עדיין מספר מחלוקות כאשר העיקרית קשורה לרצונה של הוט שלא לתת בלעדיות לפלאפון, כאשר גם אם זה יקרה, יהיה לתקופה קצרה.
מחלוקת נוספת קשורה לרווחים, כאשר עדיין לא ברור אם רווחי הוט מובייל למחצית הראשונה של 2025 יכללו בהסכם. מדובר על הכנסות אשר עומדות על סכום של 106 מיליון יורו, זאת לעומת סכום של 112 מיליון יורו במחצית הראשונה של 2024. למרות ההתקדמות שחלה בין הצדדים, שלושת הימים שהקציבה פלאפון יגיע לסיומם הלילה בחצות וכרגע לא ברור אם באמת תהיה עסקה.
עוד ב-
כזכור, ביום שלישי האחרון נודע כי חברת פלאפון תחמה את ההצעה שהגישה לרכישת הוט מובייל עד הלילה. למנכ"ל פלאפון ו-yes, אילן סיגל, שנמצא במו"מ וגישושים מול אלטיס כבר החל מחודש יולי האחרון, כנראה אולי נגמרת הסבלנות למריחת הזמן, כמו גם לרוכשים פוטנציאליים של הוט מובייל כאלו או אחרים שדיווחים עליהם יצאו בימים האחרונים
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



