השוק
המע''מ בישראל יגדל ל-19%? זה מה שיקרה בעקבות הגזירה
יו"ר ועדת הכספים ח"כ חנוך מילביצקי כועס: "להעלות מע"מ ל-19% בזמן שמכפילים את הפטור ממע"מ על הזמנות מחו"ל זה לדרוס את החלשים. מדיניות הזויה שוועדת הכספים לא תאפשר"
האזרחים ישלמו על הבור העמוק בתקציב המדינה שנוצר בעקבות המלחמה? בפתח הדיון בוועדת הכספים יצא יו"ר הוועדה ח"כ חנוך מילביצקי נגד האפשרות להעלאת המע"מ ומזכיר את נושא הגדלת גובה הפטור ממס על חבילות מחו''ל.
מילביצקי טען בפתח דבריו בוואדה: "נדהמתי לקרוא את הפרסום על שר האוצר ששוקל להעלות את המע"מ באחוז נוסף ל-19%, במסגרת התקציב הבא. וכל זה בזמן שהוא מדבר על ריווח מדרגות המס לבעלי הכנסות ביניים ובעלי הכנסות גבוהות, ותוך כדי שגם חתם על צו שמכפיל את הפטור ממע"מ על הזמנות טובין מחו"ל''.
הוא טען בין היתר: ''ללכת לקראת אלה שיש להם כסף לבזבז על הזמנות מחו"ל ולדרוס את מעמד הביניים והשכבות החלשות? זאת מדיניות הזויה וגישה שצריך לחדול ממנה ולא נאפשר זאת בוועדה''.
עוד ב-
לסיום הוא גם הדגיש: ''לא נאפשר לקרוע את החלשים. עד כמה אפשר לדרוך על מי שקשה לו? שכל עלייה בסופר הורגת אותו? הפוקוס לא נמצא במקום הנכון. אני אלחם בזה בכל הכוח. עדיף לחדול מהרעיון המופרך הזה כמה שיותר מהר."
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.את האשראי אסלוק דרך פי הטבעת (ל"ת)של סמוטריץ' 12/2025/02הגב לתגובה זו0 1סגור
.jpg)


