השוק

יו"ר החברה מפתיע: רכש מניות שלה בשווי 2 מיליון שקל

אחרי בעלי השליטה: יו"ר דירקטוריון פריים אנרג'י אריה זילברברג הצטרף לרכישות במניה ורכש 40,000 מניות בהיקף של כ-2 מיליון שקל. לדבריו, הוא מאמין בפעילות החברה, בצבר הפרויקטים ובפוטנציאל הצמיחה שלה בישראל ובאירופה
איש עסקים-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
יו"ר דירקטוריון חברת פריים אנרג'י, אריה זילברברג, רכש 40,000 מניות של החברה בהיקף כספי של כ-2 מיליון שקל. המהלך מגיע לאחר רכישות שביצעו בעלי השליטה בחברה, ירון קיקוז וחברת להב אל.אר.
זילברברג מסר כי החלטתו לבצע את הרכישה נובעת מהיכרותו עם פעילות החברה והפרויקטים שהיא מקדמת. "אני מכיר לעומק את פעילותה של פריים אנרג'י, את הנכסים המניבים, הפרויקטים הנמצאים בשלבי הקמה ואת צבר הפרויקטים המשמעותי של החברה בתחומי האנרגיה הסולארית, האגירה והדאטה סנטרס בישראל ובאירופה", אמר.

ירון קיקוז (צילום: יח"צ)
עוד הוסיף זילברברג כי הוא בטוח ביכולתה של הנהלת החברה ובעלי השליטה להמשיך להוביל את החברה באופן מקצועי וממוקד צמיחה. לדבריו, שילוב של נכסים איכותיים, מנועי צמיחה ויכולת ביצוע מוכחת צפוי להמשיך ולייצר ערך לבעלי המניות לאורך זמן.
פריים אנרג'י עוסקת בייזום, תכנון, פיתוח, הקמה, מימון, הפעלה ותחזוקה של מערכות לייצור חשמל ממקורות אנרגיה סולארית בטכנולוגיה פוטו-וולטאית. החברה פועלת לאורך כל שרשרת הערך, משלב הייזום ועד שלב התפעול.
לפי נתוני החברה, היא מפעילה כיום יותר מ-400 מתקנים קרקעיים ועל גבי גגות בישראל, בהונגריה ובפורטוגל, כאשר מרביתם נמצאים בבעלות מלאה. צבר הפרויקטים של החברה, משלב הייזום והרישוי ועד ההקמה וההפעלה, מסתכם בכ-1.2 ג'יגה-וואט סולארי וכ-9.7 ג'יגה-וואט-שעה בתחום האגירה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה