השוק
קשת טעמים בדרך לבורסה: הרשת נערכת להנפקה ב־2027
רשת המזון הלא כשרה, שמפעילה 26 סניפים ומעסיקה כ־1,800 עובדים, בוחנת הנפקה לפי שווי של עד מיליארד שקל, על רקע צמיחה שנתית של כ־20%
קשת טעמים, מרשתות המזון הבולטות בישראל, בוחנת אפשרות לצאת להנפקה בבורסה בתחילת 2027.
לפי הדיווח של "כלכליסט", הרשת החלה בבדיקות מול גורמים פיננסיים בשוק ההון בנוגע לכדאיות המהלך, ואף החלה לבחון גופים שיוכלו ללוות את ההנפקה. עם זאת, בשלב זה לא הוחל בהכנת תשקיף ומדובר בבדיקות ראשוניות בלבד.
שווי הרשת מוערך כיום בכ־600 עד 700 מיליון שקל, אולם בקשת טעמים שואפים להגיע לשווי של קרוב למיליארד שקל בהנפקה. זאת, בין היתר, על רקע צפי למחזור של כ־2 מיליארד שקל בשנת 2027 וצמיחה שנתית של כ־20%.
קשת טעמים הוקמה בשנת 2002 על ידי אריאל ליכט, ומפעילה כיום 26 סניפים ברחבי הארץ, לצד כ־1,800 עובדים. הכנסות הרשת הסתכמו בשנת 2025 בכ־1.5 מיליארד שקל, והרווח השנתי מוערך בכ־50 מיליון שקל.
בשנים האחרונות הרחיבה הרשת את פעילותה באמצעות רכישת 70% מרשת הפטיסרי של דודו אוטמזגין, בעסקה ששיקפה שווי של כ־50 מיליון שקל. בנוסף, היא הקימה מרכז לוגיסטי רובוטי בשטח של כ־5,000 מ"ר בפתח תקווה ופתחה סניף דגל בראשון לציון.
עוד ב-
קשת טעמים פועלת גם בתחום יבוא מוצרי המזון ומחזיקה ברשת מאמוצ'קה, המתמחה בארוחות מוכנות. אם המהלך יבשיל, היא צפויה להצטרף לקרפור ולרשתות נוספות הנסחרות בבורסה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



