רכילות עסקית
יו"ר נמל אשדוד: "תפקידנו כנשים לעמוד בחזית הניהול הציבורי"
אורנה הוזמן-בכור, יו"רית דירקטוריון נמל אשדוד, השתתפה בפאנל בכנסת וסיפרה כי היא חשה סגירת מעגל לאור העובדה כי את הקריירה שלה החלה כעוזרת פרלמנטרית בכנסת, ועתה היא מגיע לפאנל יום האישה כיו"ר דירקטוריון נמל אשדוד
אורנה הוזמן-בכור, יו"רית דירקטוריון נמל אשדוד, השתתפה אתמול (שלישי) באירוע בכנסת לציון יום האישה הבין-לאומי בנוכחותן של כ-700 נשים, במסגרתו לקחה חלק בפאנל המרכזי בנושא "האתגרים העומדים בפני שוויון לנשים בחברה הישראלית".
אורנה הוזמן-בכור ציינה שבנוכחותה במשכן הכנסת היא חשה בסגירת מעגל מרגשת. את הקריירה שלה החלה כעוזרת פרלמנטרית בכנסת ולאחר מכן כיהנה כמנכ"לית של ארבעה משרדים ממשלתיים, ועתה היא מגיעה לפאנל של יום האישה בכנסת, כיו"רית דירקטוריון נמל אשדוד.
במהלך הפאנל נשאלה מה היא חושבת על אתגרי השוויון העומדים בפני נשים, ועל הקשיים של נשים בעמדות מפתח בעולמות אשר מנוהלים בעיקר על ידי גברים. בתשובתה הדגישה אורנה הוזמן-בכור את חשיבותה של ערבות נשית: "נשים צריכות להיות ערבות זו לזו ולהעניק אחת לשנייה הזדמנויות מקצועיות. במהלך כל הקריירה שלי, היה לי מאוד חשוב לפתוח עבור נשים אחרות את הדלתות לתפקידי מפתח. כנשים, עלינו לשים לב לכך ולהציב זאת כאחת המטרות המקצועיות המשמעותיות עבורנו".

צילום: יח''צ נמל אשדוד
עוד ב-
לצד הוזמן-בכור, השתתפו בפאנל גם הרבנית עדינה בר שלום, ד"ר רות הלפרין קדרי, ראשת מרכז רקמן לקידום מעמד האישה באוניברסיטת בר אילן וד"ר ראויה אבו-רביעה, עמיתת פוסט דוקטורט בפקולטה למשפטים והתכנית ללימודי נשים ומגדר באוניברסיטת תל אביב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.השלב הבא יהיה השתלת רחם לגברים כדי שגם הם ילדו ילדים (ל"ת)סמי 03/2022/10הגב לתגובה זו0 0סגור
.jpeg)


