רכילות עסקית

אנה זק ומרגי כיכבו: למה התחפשו הסלבס באירוע היוקרתי של פתאל?

חברות המשרדים וחללי העבודה ROOMS ו-SWITCHUP מבית פתאל ערכו את נשף פורים השנתי לעובדים והשותפים העסקיים, כאשר מרגי ואנה זק שרפו את הבמה, וסלבס רבים פקדו גם הם את האירוע. ואילו אנשי עסקים נכחו?
מערכת ice | 
מרגי ונדב פתאל (צילום יחצ פתאל)
חברות המשרדים וחללי העבודה ROOMS ו-SWITCHUP מבית פתאל ערכו את נשף פורים השנתי לעובדים והשותפים העסקיים, והפעם במתכונת מורחבת, לאחר שנה מוצלחת בה הרשת הרחיבה את פריסת המתחמים השיתופיים עקב הביקוש הגובר וחוגגת בקרוב 200 אלף מטר של מתחמים ומשרדים פעילים לאחר התרחבות של כ-100 אלף מטר בשנה האחרונה. 
אל האירוע שנערך במתחם האירועים "שבע" הגיעו בכירי עולם הנדל"ן, התיירות והטכנולוגיה. על האירוח הופקדו נדב פתאל, מנכ"ל רשת ROOMS ויוני פורת מנכ"ל הרשת SWITCHUP. בין המוזמנים הגיעו דוד פתאל, יו"ר רשת מלונות פתאל, יובל ברונשטיין יו"ר פתאל, ואנשים העסקים איציק דיין , נחשון קיויתי, שמוליק מאיו, רן בלינקיס וירון שמיע. 800 המוזמנים נהנו מבר פתוח, תפריט עשיר והופעה של אנה זק ומרגי. 
רשת ROOMS מבית פתאל הינה הרשת הגדולה בישראל אשר מציעה מתחמי עבודה שיתופיים מלאי השראה המשלבת את חוויית האירוח בבתי מלון אורבניים אופנתיים במיקומים מרכזיים. הרשת הוקמה בשנת 2019 ומונה היום 10 מתחמים פעילים בפריסה ארצית בערים תל אביב, רעננה, פ"ת, מודיעין ובני ברק.
בנוסף, סלבס רבים פקדו את האירוע, כאשר . בין האורחים שבאו לכבד בלטו כוכבי הישרדות:  דורין דותן, גיא רוזן, אלית מוסיאיוף, הגיעו גם כוכבי נינג׳ה:  ספיר כהן כרמי, תם שקד ועוד… בנוסף גם רומי עפרון, לירז ברניס ושני גולן. 800 המוזמנים נהנו מבר פתוח, תפריט עשיר והופעה של אנה זק ומרגי.
מסיבת פורים של פתאל (יח"צ פתאל)
נדב ודוד פתאל (יח"צ פתאל)
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה