אוכל
מביך כמה שזה קל: עוף עם ירקות שורש בתנור
עוד ב-
2 בטטות
1 בצל גדול
5 תפוחי אדמה
3 כרעיים מחולקות
3 שיני שום
רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן זית
2 כפות סילאן טבעי
רבע כוס סויה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה
חצי כפית פלפל שחור
@corringideon מכינה אותו מינימום פעם בשבוע עוף של בית הכי פשוט הכי טעים מתכון לפנתיאון אפשר גם להכין הכל בבוקר, לשמור במקרר ורק להכניס לתנור מצרכים: 2 בטטה בצל גדול 5 תפו״א 3 כרעיים מחולקות 3 שיני שום רסק עגבניות קטן 3 כפות שמן שמן זית 2 כפות סילאן טבעי רבע כוס סויה כפית גדושה פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור אופן הכנה: מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את העוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים טוב. מעבירים לתבנית רחבה, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור. אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה להשחמה יפה.
♬ original sound - Corrin Gideon
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את שאר המרכיבים: עוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית רחבה, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה, להשחמה יפה.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה



