אוכל

מביך כמה שזה קל: עוף עם ירקות שורש בתנור

המתכון של קורין גדעון למנת עוף בתנור פשוט מושלם לשישי וגם לכל יום אחר שבא לכם להתפנק באוכל טעים, בלי לעבוד קשה
מערכת ice | 
עוף ותפוחי אדמה (צילום Shutterstock)
קורין גדעון סוגרת לכם פינה לשישי בצהריים, ובכלל - לכל יום שאין לכם כח לעבוד יותר מדי אבל בא לכם מנה מזינה, טעימה ומנחמת. את מנת העוף הזאת מכינים בחמש דקות עבודה. רק מערבבים את כל החומרים ביחד וישר לתנור.
מצרכים:
2 בטטות
1 בצל גדול
5 תפוחי אדמה
3 כרעיים מחולקות
3 שיני שום
רסק עגבניות קטן
3 כפות שמן זית 
2 כפות סילאן טבעי 
רבע כוס סויה
כפית גדושה פפריקה אדומה מתוקה 
חצי כפית פלפל שחור 
 
@corringideon

מכינה אותו מינימום פעם בשבוע עוף של בית הכי פשוט הכי טעים מתכון לפנתיאון אפשר גם להכין הכל בבוקר, לשמור במקרר ורק להכניס לתנור מצרכים: 2 בטטה בצל גדול 5 תפו״א 3 כרעיים מחולקות 3 שיני שום רסק עגבניות קטן 3 כפות שמן שמן זית 2 כפות סילאן טבעי רבע כוס סויה כפית גדושה פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור אופן הכנה: מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את העוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל שחור ומערבבים טוב. מעבירים לתבנית רחבה, מכסים ברדיד אלומיניום ומכניסים לתנור. אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה להשחמה יפה.

♬ original sound - Corrin Gideon

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
חותכים גס את כל הירקות ושמים בקערה גדולה. מוסיפים את שאר המרכיבים: עוף, שום כתוש, רסק, שמן זית, סילאן, סויה, פפריקה ופלפל. מערבבים היטב.
מעבירים לתבנית רחבה, מכסים בנייר אלומיניום ומכניסים לתנור.
אחרי שעה ורבע מורידים את הכיסוי וממשיכים לאפות עוד כרבע שעה, להשחמה יפה.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה