אוכל
ליד הקפה: עוגת טירמיסו עם טוויסט מפתיע
מתחשק לכם קינוח מרענן? עוגת טירמיסו קלילה, אוורירית ועם טוויסט מפתיע במיוחד

חברת "פרימור", יצרנית המיצים הסחוטים הטבעיים המובילה בישראל, מגישה יחד עם הבלוגרית אולגה טוכשר ("המרכיב הסודי"), מתכון מיוחד לעוגת טירמיסו לימונענע. עוגת קינוח אוורירית בטעם רענן ומקורי של לימון ונענע, יפיפייה וטעימה במיוחד. עוגה שקל להכין וכיף לאכול.
מצרכים (לתבנית מרובעת 22 ס"מ):
1 חבילת בישקוטים (200 גרם)
1.5 כוסות משקה קל לימונים ונענע של פרימור
1.5 מיכלים שמנת מתוקה (375 מ"ל)
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
1 חבילת גבינת מסקרפונה (250 גרם)
1 קליפת לימון מגורדת
1 חבילת בישקוטים (200 גרם)
1.5 כוסות משקה קל לימונים ונענע של פרימור
1.5 מיכלים שמנת מתוקה (375 מ"ל)
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
1 חבילת גבינת מסקרפונה (250 גרם)
1 קליפת לימון מגורדת
לקישוט:
פלחי לימון מסוכרים (לא חובה)
עלי נענע טריים
פלחי לימון מסוכרים (לא חובה)
עלי נענע טריים

צילום באדיבות אולגה טוכשר
אופן ההכנה:
מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקליפת הלימון המגורדת וממשיכים להקציף לקרם אחיד וסמיך.
מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת יציבה. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וקליפת הלימון המגורדת וממשיכים להקציף לקרם אחיד וסמיך.
עוד ב-
מרכיבים את העוגה: טובלים כל בישקוט במשקה קל לימונים ונענע לשתי שניות ומסדרים בשורה בתחתית התבנית (במידת הצורך שוברים את הבישקוטים). מורחים את הקרם מעל שכבת הבישקוטים הראשונה וחוזרים פעם נוספת על פעולת הטבילה והמריחה ליצירת הקומה השנייה של העוגה. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה לפחות.
מקשטים את העוגה בפלחי לימון מצופים בסוכר, עלי נענע טריים ומגישים.
מקשטים את העוגה בפלחי לימון מצופים בסוכר, עלי נענע טריים ומגישים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה