אוכל
היזם מאחורי חוף מציצים והילטון ביי בחר: זה העסק החדש שלו
אחד מ-100 הפיציולו הטובים בעולם יהיה אמון על הצד הקולינרי של המסעדה בהרצליה. האם המחיר בהתאם?
בתקופה עמוסה בה כולם מחפשים רגע קט של פשטות ונחמה, פיצרייה חדשה שנפתחת בהרצליה הירוקה רוצה להביא את הדיוק והטעם של ניו-יורק לאווירה של בית. אלטר פיצה, הממוקמת בקרבת אוניברסיטת רייכמן, כעת מביאה את אותה רוח של איכות וסטייל שמאפיינת את קבוצת בלו - לאמצע שכונה.
מאחורי המיזם עומדים היזמים הראל בלו מקבוצת בלו גרופ, יניב דהן, דוד סויסה ואסף בן הרוש, שחברו יחד כדי ליצור חוויית פיצה אחרת, מדויקת, נגישה ועם הרבה לב. אלטר פיצה פועלת מתוך פוד טראק מעוצב בסגנון ברוקלין, ומסביבו אפשרויות ישיבה על ספסלי עץ של קק"ל, מחצלות, בליווי מוזיקה. בלו מחזיק בנוסף ב-BAYZ - שמפעילה שורת מסעדות ומועדוני גלישה במספר חופים מרכזיים כמו חוף מציצים והילטון בתל אביב.
עוד ב-
על הצד הקולינרי מנצח רענן נוסל, שנבחר לאחרונה לאחד מ-100 הפיציולו הטובים בעולם ע״י האקדמיה האיטלקית A.O.C.R.I. הוא ייעץ בבניית התפריט ובפיתוח קונספט הנשען על פיצה סטייל ניו-יורק, חומרי גלם טריים וטכניקות הכנה מדויקות. מבין הפיצות שבתפריט, תוכלו למצוא מגש "ים תיכון", עליו תוספות כמו פלפל קלוי, זיתי קלמטה, גבינת פטה ואופציה לאנשובי בעלות של 98 שקלים. מגש "קרם סלק", עם גורגונזולה, גרידת תפוז ובצל סגול יעלה לכם 94 שקלים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



