אוכל

אחרי שכבשו את המסכים: הסולטיז מתכננים חגיגה מתוקה בקניון

ביום חמישי הקרוב ייערך בקניון TLV אירוע שמבטיח למשוך קהל עצום - חבורה שכבשה את המסכים עוברת לעולם המתוקים עם טעמים חדשים, הפתעות חבויות ואתגר כספת ייחודי. מי יצליח להפתיע ולזכות בפרס הגדול?
מערכת ice |  4
שוקולד סולטיז (צילום יח"צ)
ביום חמישי הקרוב יתקיים בקניון TLV אירוע השקה יוצא דופן: חבורת "הסולטיז", שהפכה לתופעת רשת עם יותר מ־10 מיליון צפיות חודשיות ביוטיוב, תציג לראשונה את קו השוקולדים החדש שלה.
החבורה, המוכרת בעיקר בזכות סרטונים מלאי אנרגיה והומור שפונים לילדים ובני נוער, חברה לקניון TLV במיזם שמטרתו לחבר בין עולם התוכן הדיגיטלי לבין חוויית הצרכנות. במסגרת האירוע, יוצגו שני טעמים חדשים – "קראנץ’ חלב" ו"קראנץ’ דובאי". לפי החברים, מדובר רק בתחילתו של מיזם מתוק, כאשר בעתיד צפויים טעמים נוספים להצטרף למדף.
הרעיון למוצר החדש לא נולד במקרה. אחד מחברי הקבוצה מספר כי במהלך שירות מילואים ממושך נהג לחפש שוקולד איכותי שיעניק מעט עידוד בשגרה הצבאית. במקביל, אורי בן ארי, הצלע הנשית בחבורה, ידועה בחיבתה להכנת ממתקים ביתיים, והחיבור בין הצורך והיכולות הוביל לפיתוח המוצר. אחרי אינספור ניסיונות, הם מצאו את הגרסה שנחשבת בעיניהם "השוקולד המושלם".
ביום ההשקה, שייערך בין השעות 13:00 ל־21:30 בקומה התחתונה של הקניון, צפויות מספר פעילויות: חלוקת שוקולדים לילדים, צילומים עם כוכבי "הסולטיז", הפתעות מיוחדות בדמות כרטיסי זהב שיחולקו באופן אקראי בעשרה מהמוצרים, ואף אתגר ייחודי – ניסיון לפתוח כספת עם פרס כספי של 10,000 שקלים למי שינחש את הקוד הנכון.
"הסולטיז" מורכבים מארבעה חברי ילדות - אורי בן ארי, שובל אליעזר, נוה בר מואב ופז שגיא. תחילת הדרך הייתה בכלל בסטארטאפ טכנולוגי לגיימרים, אך לאחר אירועי 7 באוקטובר החליטו לשנות כיוון ולהקים ערוץ יוטיוב שמציע תכנים חיוביים, השראה ומסר של עשייה קהילתית. בתוך זמן קצר הפך הערוץ לפופולרי במיוחד, וכיום הוא נחשב לערוץ הילדים הגדול ביותר בישראל.
האירוע בקניון TLV נועד לאפשר למעריצים לפגוש מקרוב את היוצרים ולחוות יחד את השקת המוצר החדש, המשלב בין עולם הדיגיטל והקולינריה.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    בושה וחרפה. מייצגים שוקולד
    חיים 08/2025/22
    הגב לתגובה זו
    1 1
    תוצרת איסטנבול, תורכיה של הצורר ארדואן. עם בלי כבוד עצמי. חוץ מזה למה לשקר???? לא דובאי ולא נעליים. שוקולד טורקי פשוט.
    סגור
  • 2.
    11111
    אליה 08/2025/21
    הגב לתגובה זו
    0 0
    ‏ואם אני לא יכולה להגיע לשם אי אפשר לרכוש את זה באיזה שהוא חנות מסוימת? יכולים לקנות את זה רק בהשקות אי אפשר לקנות את זה במקומות אחרים
    סגור
  • עם מהבול
    סיקסטיז 08/2025/22
    הגב לתגובה זו
    0 0
    טעמתי את השוקולד הזה שיש לו שם של טיז בכלל לא טעים
    סגור
  • 1.
    תודה
    רחלי 08/2025/20
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סולטיז תודה שאתם קיימים גם אני שנחשבת מבוגרת ולא ילדה נהנת מהסרטונים המגניבים שלהם אוהבת אותכם
    סגור