בעולם
עובדי מקדונלד'ס תקפו ישראלים וסילקו אותם מהסניף: "רוצחי תינוקות"
שני ישראלים שביקשו לתקן טעות בהזמנתם בסניף באוסטרליה נתקלו בסירוב שירות מוחלט ובצעקות קשות מצד המוכרת, שזכתה לגיבוי מלא ממנהל המשמרת שדרש מהם לעזוב את המקום. אך הגיבה הרשת?
סערה בבריסביין שבאוסטרליה: עימות על רקע גזעני בסניף של רשת מקדונלד'ס הסתיים בהשעיית עובדת, לאחר שזו סירבה להעניק שירות לשני צעירים מישראל, קיללה אותם קשות ואף כינתה אותם "רוצחי תינוקות".
ראשיתה של התקרית בטעות תמימה בהזמנה, כאשר השניים, אסף ומתן, גילו כי חסר פריט בארוחה שרכשו בדרייב-אין ושבו לחלון השירות. בשיחה שקיים אסף היום (ראשון) עם N12, תיאר הצעיר כיצד המוכרת דרשה לדעת מהיכן הם במקור. ברגע שגילתה כי מדובר בישראלים, החלה לצעוק לעברם קריאות "Free Palestine", טרקה את החלון בביטול וסירבה להשלים את ההזמנה.
האירוע המשיך להסלים גם בתוך הסניף, כאשר מנהל המשמרת סירב להקשיב לטענות הלקוחות, גיבה את העובדת והזמין ניידת משטרה כדי לאלץ את הישראלים לעזוב את המקום.
עוד ב-
בעקבות האירוע החמור פנו הצעירים להגיש תלונה במשטרה והופנו לנציבות זכויות האדם האוסטרלית. הפרסומים החריפים בתקשורת המקומית והביקורת הציבורית הגוברת הובילו בסופו של דבר להשעייתה של העובדת. עם זאת, השניים מבהירים כי עד כה לא קיבלו כל התנצלות רשמית או פיצוי מטעם הרשת, אשר העדיפה לפעול מאחורי הקלעים להסרת הדיווחים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



