בעולם

באמצע הרחוב: אישה נחטפה על ידי גבר אלמוני

אירוע מפחיד התרחש במהלך הלילה ברחובות ברוקלין. אישה בשנות העשרים לחייה נחטפה על גבר באמצע הרחוב. האירוע עצמו נתפס במצלמות
חטיפה-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
תיעוד מטריד מגיע מברוקלין בו נראית אישה לא מזוהה נחטפת על ידי גבר שגם זהותו לא ידועה, לתוך מיני-ואן, כך נמסר על ידי כוחות המשטרה באזור. האירוע המזעזע אירע אתמול (שישי) בלילה בשעה 1:45, שעון ניו־יורק.
על פי הצילומים ממצלמות באזור שפורסמו, נראה שהגבר ניגש לאישה כשזרועו מופנית אליה לפני שתפס אותה, הרים אותה ונשא אותה מהמקום לעבר המכונית. הקורבן תוארה על ידי המשטרה כאישה בשנות העשרים לחייה עם גוון עור בהיר ושיער ארוך, גובהה כמטר וחצי.
 
על פי ההערכות המשטרה, החוטף הוא גבר בשנות השלושים לחייו וגובהו כ-1.78 מטר. מהמשטרה נמסר כי בפעם האחרונה שהחוטף נראה הוא לבש חולצה שחורה, מכנסיים כהים ונעלי ספורט שחורות.
דובר משטרת ניו יורק מסר היום (שבת) כי אין למשטרה שום מידע נוסף וכי פרט לפעולות החקירה של המשטרה במקום ובאמצעות הצילומים מהאזור, במשטרה מקווים כי אזרחים הנחשפים לצילומים שפורסמו יצליחו לעזור הן בזיהוי החוטף והן בזיהוי הנחטפת.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה