בריאות
כוכבת "האח הגדול" מציגה את השינוי בגופה: 200 CC היישר לישבן
"אני הולכת להכניס 200 CC של חומצה היאלורונית" שיתפה הכוכבת בהתרגשות וצירפה תמונות. צפו בלוק החדש
יוצאת "האח הגדול", לינוק סביניק, שהפכה לכוכבת רשת מובילה עם כמעט רבע מיליון עוקבים התגרשה לא מזמן. נדמה כי מאז הפרידה היא מקפידה לטפח את עצמה ולחגוג את החיים. אחרי שבילתה באילת ואף נשברה מול המצלמה בבכי, היא חושפת היום (שלישי) את ההליך הקוסמטי שעברה.
לסביניק יש מרכז לטיפולי יופי הממוקם בראשון לציון והיום היא החליטה לשכב על מיטת הטיפולים כשעל הפרק - עיצוב ופיסול ישבן מחדש. הכוכבת החליטה להגדיל את ישבנה על ידי הליך לא פולשני במיוחד שלא כולל שתלים.
"אני מתרגשת מתרגשת מתרגשת, אנחנו הולכים לעשות פיסול ישבן היום. אני הולכת להכניס 200 CC של חומצה היאלורונית", אמרה בסטורי לפני שהתחילה את הטיפול. בזמן הטיפול היא צילמה את ישבנה וחשפה את ההבדל בין הפלח המוזרק לבין זה שעוד לא עבר טיפול וכתבה: "תראו את ההבדלים ואני אפילו לא בחצי".
לבסוף, כאשר סיימה את ההליך הקוסמטי שיתפה סביניק את העוקבים שלה בתמונה של הלוק החדש וכתבה: "הישבן החדש שלי".
עוד ב-
צילום מסך מאינסטגרם@linor_sabinik
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



