בריאות
נשים מזהירות: ספר באילת גרם לנזקים וכוויות כימיות חמורות
צעירה מאילת הלכה לספר שעבד בביתו בעיר, אך יצאה משם עם כוויה כימית קשה ביותר שאילצה אותה לעבור סדרת ניתוחים לא פשוטים והרבה עוגמת נפש. לאחר שחלקה את הסיפור שלה ברשת היא גילתה שהיא ממש לא לבד
אין זה סוד שכל בעל מקצוע בארץ צריך לעבוד כשבבעלותו רישיון לעסוק בתחומו. ספר אנונימי מאילת מודה השבוע כי הוא לא בעל רישיון שכזה, אחרי שצעירה אחת העלתה נגדו טענות קשות וכך הביאה לאחרות את האומץ לחשוף את החוויות הקשות שלהן עם אותו ספר.
לפי הפרסום של מאקו, צעירה מאילת בשם סנטנה הגיעה לספר, שעובד בביתו, וביקשה לבצע הבהרת שיער. הספר הניח על ראשה חומר ששרף לה מאוד ולאחר מכן הודיע שיוצא לארוחת צהריים לפרק זמן של כ-40 דקות. בזמן זה הצעירה החלה לסבול ואפילו התעלפה מהכאב. לאחר שדרשה שישטוף משערה את החומר הוא עשה זאת ובבית השיער שלה החל לנשור עם, לא פחות ולא יותר, חתיכות מהקרקפת שלה.
מעת זו החלה הצעירה, שהייתה ממש רגע לפני צילומי דוגמנות ראשונים בקריירה שלה, במסע קשוח וכואב לשיקום. היא טסה במיוחד לבית החולים בילינסון שם היא נאלצה לעבור ניתוח ראשוני לא פשוט בראשה לאחר שהתברר כי היא סובלת מכוויה עקב שימוש בחומר כימי על ראשה. בעת זו היא מסתובבת עם בליטה (מעין ראש קטן) על ראשה ונאלצת לצאת עם כובע בכל פעם. המסע לצערה עוד לא נגמר ובעתיד הקרוב היא תיאלץ לעבור הליכים כירורגיים נוספים.
אף שסנטנה החליטה לא להגיש תביעה נגד הספר, היא כן דאגה להפיץ את הסיפור הכואב שלה בפייסבוק וכך התגלה שהיא ממש לא היחידה שנפגעה מאותו ספר. נשים רבות חששו להתראיין, אך אחת מהן, אישה ואם בת 35 מאילת, שוחחה עם מאקו וחשפה שעברה אצל הספר טיפול החלקה והעידה גם היא כי החומר ששם על ראשה שרף לה מאוד. לצד זאת, היא האירה אור נוסף על הספר וחשפה כי לאורך כל הטיפול ידיו רעדו וכי הדבר הדאיג אותה.
אחרי שהספר הוריד את החומר מראשה היא גילתה ששערה שרוף לגמרי ולכן הספר נאלץ לגזור אותו. וכך, במקום לקבל שיער שופע וארוך עם גוונים היא יצאה עם שיער שרוף וקצוץ עד אוזניה. את התספורת עצמה, היא טוענת, הוא עשה בצורה עקומה. הלקוחה הזועמת סירבה כמובן לשלם על ההרס של השיער והביטחון העצמי שלה. לאחר מכן הוא אף איים עליה ושלח חבר לביתה כדי לדרוש תשלום. למרות זאת היא סירבה להיכנע ולא שילמה. גם היא העידה כי לא תגיש תלונה.
עוד ב-
נציין כי הספר הגיב לסיפור למאקו וטען כי אין לו רישיון עסק כי הוא עובד מגיל 15 וכי אינו מאמין בצורך להחזיק רישיון כזה. יותר מזה טען כי הוא הקורבן האמיתי של הסיפור וכי אינו אחראי לנזקים שנגרמו לנשים אחרי שיצאו מתחום ביתו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.לעלות מודעותסנטנה בנינגהאוס 06/2023/07הגב לתגובה זו0 0אבל תודה שאתם מפיצים ומעלים שאנשים יזהרו ממנו ובכללי חייב להוציא חוק לגבי ספרים ולימודים בכימיהסגור
-
1.לא אמרתי בחיים!סנטנה בנינגהאוס 06/2023/07הגב לתגובה זו0 0אתם רושמים פה דברים שבחיים לא אמרתי ואתם גם רושמים את השם שלי זה לא בסדר לפחות תדבו איתי קודם ותקבלו את הסיפור כמו שצריך ומה שהיה כי זה לא נכון המידע מוטעהסגור



