משפט
כוכב ליגת העל שחשוד בהונאת הביטוח הלאומי: ''עשיתי הכל כחוק''
אחד השחקנים שעשוי להיות מעורב בהונאת הענק מספר: ''פניתי לעו"ד שייצג אותי בתביעות מול הביטוח. הוא עשה את כל המהלכים המשפטיים שנראו לי לגיטימיים לחלוטין. בוועדות הביטוח תמיד נכח אותו רופא. אני לא יודע אם זה מוזר או לא כי אני לא מבין בדברים האלה''
חקירה סמויה שהתנהלה בביטוח הלאומי ובשותפות חוקרי יל"פ מרחב ציון מסתעפת. אחרי חקירת הרופאים, עורכי הדין, העובדת ומאעכרים הנוספים לצד בדיקת המסמכים שנתפסו אמש בפשיטה במשרדים ובבתים כעת מגיעה עדות של אחד השחקנים הקשורים לפרשה.
שחקן עבר בליגת העל והליגה הלאומית, טוען בשיחה עם YNET: "ביום שהפרשה התפוצצה קיבלתי טלפון מהמשטרה. שאלו אותי מספר שאלות לזיהוי, בין היתר היכן אני גר, כדי לוודא שזה מתאים לפרטים שמסרתי בביטוח הלאומי. לאחר מכן ביקשו ממני שאהיה זמין לשיחות כי יכול להיות שבימים הקרובים הם יבקשו ממני להגיע לתחנת המשטרה. עברתי כמה פציעות שאופייניות לשחקני כדורגל. קרע ברצועות בברכיים, חבלות בקרסול ודברים דומים. היו תקופות שנעדרתי מהמגרשים לפרקי זמן ארוכים, והפציעות גם הגבילו אותי מאוד ופגעו בהתפתחות הקריירה שלי''.
לסיום הוא חושף בשיחה: "פניתי לעו"ד שייצג אותי בתביעות מול הביטוח. הוא עשה את כל המהלכים המשפטיים שנראו לי לגיטימיים לחלוטין. אני לא עורך דין ולא יודע מה חוקי ומה לא. בשביל זה יש לי עורך דין. בוועדות של הביטוח תמיד נכח אותו רופא. אני לא יודע אם זה מוזר או לא כי אני לא מבין בדברים האלה. זה הרופא שהופעתי מולו וזה לא נראה לי מוזר שזה תמיד אותו רופא. שמעתי שעורך הדין והרופא עצורים. אם הם עשו משהו לא בסדר זאת בעיה שלהם. אני מבחינתי עשיתי מה שעשיתי כחוק. אני לא חושב שאני צריך להיות מודאג או משהו כזה. אם יקראו לי להגיע לחקירה, אגיע - וזה בדיוק מה שאגיד להם".
כזכור עד כה הובאו יותר מ-10 שחקנים מהליגות השונות, והחקירות של כדורגלנים נוספים תימשך גם בשבועות הקרובים. המסמכים והמידע שנחשף במהלך היום קושרים הלכה למעשה את המעורבים לכאורה בהונאה וככל שהמידע ילך ויתחזק, כפי שקרה היום, לא מן הנמנע שלחלק מהמעורבים יתבקשו הארכות מעצר.
עם זאת, הביטוח הלאומי מבקש להבהיר, ישנם שמות שחקנים שיצאו לתקשורת ולא הגיעו לחקירה בניגוד לפרסומים שגויים שהודלפו ע"י מקורות אחרים. כמו -כן, האמירה על "עד מדינה" - לא ידועה לביטוח הלאומי ואנו מבקשים לחדד זאת ולשים לב לדיוק בפרטים.
עוד ב-
ככל שיהיה מידע רלוונטי לחקירה, וניתן יהיה לפרסמו, הביטוח הלאומי יעדכן באופן שוטף ומדויק. החקירה ממשיכה כאמור אחרי גל המעצרים האחרון שכלל עובדת בביטוח הלאומי ורופא וכן עורך דין.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.הונאת הביטוח הלאומי.פינחס. 05/2025/29הגב לתגובה זו0 0בקשר לכדורגלנים ולכדורגלן המדובר, אני מגבה אותם. גם ביטוח לאומי, ממשיך להונות, כבר זמן רב, את האזרחים הותיקים ואף אחד לא פועל נגד הביטוח הלאומי.סגור
-
2.מרווחיםז 05/2025/25הגב לתגובה זו1 10מרויחים. מליונים. וגונבים. מהענייםסגור
-
1.לעלות לזקנים ולנכים את הקצבה העלובה !!!אריה 05/2025/23הגב לתגובה זו1 10בקושי אפשר לחיות מהקצבאות האלה.סגור



