משפט
מגישת הטלוויזיה האהובה חשפה באומץ: "דפקו לי בדלת כדי לעקל דברים"
אחרי יום מוזר במיוחד, מגישת הטלוויזיה לירון ויצמן מצאה את עצמה מול פקחי עיקול בדלת הבית, כשמסמך רשמי בידיהם. והיא מבטיחה לחשוף הכל
מגישת הטלוויזיה לירון ויצמן חוותה היום רגע שקשה להישאר אדישים אליו, כשהתעוררה למראה שמעטים היו מצפים לראות בדלת הבית: פקחי עיקול. ויצמן שיתפה בעמוד האינסטגרם שלה מסמכים רשמיים של "דו״ח על עיקול מיטלטלין" שנמסרו לה, והעלתה סטורי מתסכל ומצחיק בו זמנית, כשכתבה: "דברים שלא מצטלמים טוב אבל קרו היום. דפקו לי בדלת מעיריית ת"א כדי לעקל דברים מהבית. סיפור אמיתי."
עוד כתבה: "זה כ"כ מוזר שהדחקתי את זה כל היום, ואז הקלטנו את הפודקסט בערב, וסיפרתי את הסיפור הזה וקלטתי כמה שהוא מופרךךך . וגם מצחיק. לא להיבהל".
עוד הוסיפה המגישה ובצורה אופיינית העניקה טיזר: "בקיצור, כל האמת בפוד שיעלה בחמישי".
בהמשך חשפה ויצמן שהחוויה התפתחה למשהו כמעט סוריאליסטי. אחרי שהעיקול הותיר אותה המומה, כתבה לה חברה: "תקשיבי סבבה אנחנו מעקלים והכל טוב והגיוני אבל מטלטלן כבר לא משהו שמוגש.. זה הגיע מעיריית ת״א?"
עוד ב-
ויצמן שנשואה לעורך הדין אורי סמיט, מנהל פיתוח עסקי של קניוני קבוצת עזריאלי, סיפרה שהנושא הסתבך: "אה כן שלחו לי עיקול לחשבון והתעלמתי. כן עיריית ת״א."
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אהובה על מי? אתם מבלבלים בראש!! (ל"ת)יעל 01/2026/07הגב לתגובה זו0 0סגור



