משפט

משה אבגי נכנס לכלא, אחרי שלראשונה שיתף: "אני מצטער"

השחקן בן ה-67 יחל בריצוי 11 עונשי מאסרו בגין עבירות המין בהן הואשם, כאשר רגע לפני כניסתו לכלא חרמון הביע חרטה: "זה יום עצוב מאוד למשפחתי ולי. עם זאת, אני לוקח אחריות ומוכן לשלם את המחיר. אין ספק שחטאתי בחטא היוהרה. הייתי עיוור ולא הייתי רגיש לכאב של האחר, מבקש סליחה"
כפיר אדר |  5
משה איבגי (צילום Meir Vaknin/Flash90)
משה איבגי, אחד השחקנים הוותיקים והמוערכים בעבר בישראל, הוא החל מהיום (רביעי) אסיר. אבגי יחל בריצוי עונש המאסר שלו מהיום כאשר יעלה על מדים כתומים, יקבל מספר ויעביר את החודשים הקרובים בכלא חרמון, העונש שספג על עבירות של מעשים מגונים והטרדה מינית נגד שחקניות שעבדו עימו.
אמש, בריאיון למהדורה המרכזית של חדשות 12 נשמע איבגי מכה על חטא לראשונה אחרי שסרב לומר זאת בעבר: "אני מבקש סליחה מכל מי שפגעתי בה במילה או במגע. מצטער שלא ראיתי את זה בזמנו כפי שהן חוו את זה".
השחקן בן ה-67 הוסיף: "אני נכנס לכלא וזה יום עצוב מאוד למשפחתי ולי. עם זאת, אני לוקח אחריות ומוכן לשלם את המחיר. אין ספק שחטאתי בחטא היוהרה. הייתי עיוור ולא הייתי רגיש לכאב של האחר. היום אני מבין את זה, מצטער על זה מאוד ומבקש סליחה מכל מי שפגעתי בה".
כזכור, איבגי הורשע בביצוע של שורת עבירות של מעשים מגונים והטרדות מיניות בשלוש נשים, שחקניות שעבדו עימו בעבר. הפרקליטות דרשה עבורו יותר מ-3 שנות מאסר, אך בפועל, בית המשפט גזר 11 חודשים אותם יחל לרצות החל מהיום.
תגובות לכתבה(5):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 5.
    מכן קדימה השופטים צריכים רק להחמיר עונשים.
    Bengely 09/2021/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בכל נושא די להיות חלשים
    סגור
  • 4.
    שירקב שם
    שלמה 09/2021/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    זוועתי הסיפור המטריד הזה הבן אדם אנס אישה ויושב רק 11 חודש במסגרת עסקת טיעון יש משהו יותר מפגר מיזה??? היה צריך לקבל מינימום 3 שנים??ב??
    סגור
  • 3.
    אם הוא לא היה סלב
    שרה 09/2021/29
    הגב לתגובה זו
    1 0
    אז התיק היה נגנז מחוסר עניין לציבור חוסר ראיות , מה יוצא מכך שלאנשים ה"פשוטים" מותר לאנוס ולהסתובב חופשי כי הציבור לא יתחיל להתעסק בכל אנס וסוטה , משמע יש הרבה אנסים בני זונות שרמוטים שמסתובבים חופשי חופשי . רוצחים לכלא . גם הנפש והנשמה חשובות לא רק גוף שהוא נפגע כאן פיזית אבל גם הנפש והנשמה הבלתי נראות נפגעו לא פחות .. לפחות היה טיפול להנדס את המוח מחדש שנוכל לשכוח להמשיך בחיים אבל לא ולא ולא . עולם שקרן.
    סגור
  • 2.
    כשתלמידות ושחקניות צעירות מגיעות לפגישות חצי מעורטלות,
    אברומי 09/2021/29
    הגב לתגובה זו
    1 1
    מתירנות, אוירת הסחבקיות גם הם קרקע פוריה לפגיעות מיניות!
    סגור
  • 1.
    זבלה!!!
    ניסים 09/2021/29
    הגב לתגובה זו
    2 0
    חתיכת זבל חטא היוהרה???חטא החרמנות המגעילה שלך מנסה להנמיך את המגיעילות שלך? אפס הלוואי שלא תשתחרר משם
    סגור