משפט
סחיטה באיומים במקום העבודה: זו ההלוואה המסוכנת
א', בן 26 תושב בת ים, דמות מוכרת למשטרה, נאשם בסחיטת חברו לעבודה לאחר שנתן לו הלוואה של 50 אלף שקל ודרש ממנו, לאחר שלא עמד בהתחייבויות, לשלם לו שלושה מיליון שקלים.
עוד ב-
"מצידי שתמכור את הבית של אימא שלך ותחזיר לי את הכסף שלי... מעכשיו כל חודש תשלם לי 6,000 שקל ואם לא אני אדאג להעביר את הלוואה שלך לאנשים שידאגו לקחת ממך את הכסף ואתה תהיה הכלב שלהם. אם לא תשלם אני אכה אותך" , אמר הנאשם לחברו ע"פ הפרסום.
עוד צוין, כי על אף שהקורבן שהסתייע באימו העביר סכום של 6,000 שקלים, הראשון הכה אותו בפניו, כשהוא מאלץ אותו לנסוע למקום עבודתה של האם ואיים עליה בטלפון: "תעברי את הדירה שלך לבעלותי".
בהמשך, מתואר כי הנאשם כבר דרש חוב של כ-3 מיליון שקלים, כשהוא ממשיך לאיים במעשים אלימים, "הוא חנק אותי, לקח אלת בייסבול והיכה אותי ברגליים ובצלעות... אמר לי 'אתה לקחת ממני הרבה כסף, אתה תהיה הזונה שלי. אתה תעשה מה שאני אגיד לך' ", תיאר עמיתו של הנאשם בפני חוקרי המשטרה.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה


